AEΛ: Πρώτα φιλικά συμπεράσματα στη Βουλγαρία

Το πρώτο της φιλικό στη Βουλγαρία δίνει σήμερα η ΑΕΛ. Η λεμεσιανή ομάδα θα αντιμετωπίσει την Άσντοντ από το Ισραήλ στις 18:00, σε ένα παιγνίδι που θα πραγματοποιηθεί στο Πράβετς.

Η ομάδα του Ισραήλ θα αγωνιστεί φέτος στο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας, αφού υποβιβάστηκε την περυσινή περίοδο. Ο κ. Χριστοφόρου ήθελε το πρώτο φιλικό στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας να μην είναι ιδιαίτερα δυνατό, όμως να μπορεί να βγάλει συμπεράσματα για το πού βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του. Ο αγώνας με την ισραηλινή ομάδα θα δώσει

την ευκαιρία στον προπονητή της ΑΕΛ να δει αγωνιζόμενο για άλλη μια φορά τον Μέσκα, ο οποίος σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες θα υπογράψει συμβόλαιο αφού έχει πείσει τον Κύπριο τεχνικό. Επίσης ο κ. Χριστοφόρου θα δει και τον Αντρέα Θεμιστοκλέους, τον νεαρό αριστερό μπακ που δοκιμάζει.
Οι συνθήκες στο αθλητικό κέντρο «Tsarsko Selo» είναι πάρα πολύ καλές αφού στην ΑΕΛ βρήκαν όλα όσα χρειάζονται για την προετοιμασία. Οι καιρικές συνθήκες δεν είναι οι ιδανικές αφού μέχρι το μεσημέρι υπάρχει ζέστη (όχι στα επίπεδα της Κύπρου), όμως το απόγευμα τα πράγματα βελτιώνονται και η απογευματινή προπόνηση διεξάγεται με τις κατάλληλες συνθήκες.

Μετά τον Μέσκα, ποιοι;
Και μπορεί ο κ. Χριστοφόρου και οι συνεργάτες του να είναι επικεντρωμένοι στην προετοιμασία της ομάδας, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ψάχνει και τους επόμενους ποδοσφαιριστές που θα θελήσει στην ΑΕΛ. Ο τεχνικός της ΑΕΛ είναι σε ανοικτή γραμμή με τη διοίκηση αλλά και με τους ποδοσφαιριστές που τον ενδιαφέρουν έτσι ώστε το συντομότερο δυνατό να κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες του ρόστερ. Θυμίζουμε ότι μετά την απόκτηση του Μέσκα, η ΑΕΛ θα έχει τρεις θέσεις κενές στον κατάλογο των κοινοτικών και των ξένων και θα τις καταλάβουν ένας επιθετικός που να έχει το εύκολο γκολ, ένας καθαρός αμυντικός μέσος και ένα «8άρη» με οργανωτικές δυνατότητες. Αν ο Θεμιστοκλέους κριθεί ικανός θα κλείσει και το θέμα με τον αριστερό μπακ, κι αν υπάρχουν χρήματα, οι υπόλοιπες θέσεις θα καλυφθούν με παίκτες κάτω των 21 ετών.

Δοκιμαστικά για Σιούλη
Όπως ανακοίνωσε χθες η ΑΕΛ στη Βουλγαρία βρίσκεται και ένας Έλληνας κεντρικός αμυντικός για δοκιμαστικά: «Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ ανακοινώνει ότι από σήμερα Τετάρτη (29/7) στις προπονήσεις της ομάδας μας συμμετέχει και ο νεαρός Ελλαδίτης κεντρικός αμυντικός Άγγελος Ζιούλης, ο οποίος θα περάσει από δοκιμαστικά για ορισμένες ημέρες. Για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή θα αποφασίσει ο προπονητής της ομάδας μας Χριστάκης Χριστοφόρου».

Keywords
Τυχαία Θέματα