AEΛ: Περιμένουν με αγωνία

Την Κυριακή η ΑΕΛ μπορεί να αντιμετωπιζει τον Οθέλλο, όμως η σκέψη είναι μόνο στην ΑΕΚ. Οι ''γαλαζοκίτρινοι'' της Λεμεσού, περιμένουν το πρώτο ραντεβού με τους Λαρνακείς με αρκετή αγωνία.

Την ερχόμενη Τετάρτη πολλά θα κριθούν αν η ΑΕΛ θα βάλει τις βάσεις, για

να βρεθεί στον μεγάλο τελικό ή όχι. Ο στόχος είναι η νίκη στην Λάρνακα , ώστε στον επαναληπτικό μέσα στο Τσίρειο μπροστά στο κοινό τους, να τα δώσουν όλα για όλα για την πολυπόθητη πρόκριση.

To γεγονός ότι εδώ και περισσότερο απο ένα μήνα ,η ΑΕΛ είναι συγκεντωμένη για τους αγώνες της ημιτελικής φάσης , δεν αφήνει κανένα περιθώριο δικαιολογίας. Αυτοί που θα αγωνιστούν θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό , για να δώσουν χαρά στον κόσμο τους και φυσικά για να δικαιώσουν τους ανθρώπους της διοίκησης που καθημερινά, είναι διπλά τους.

Ο Χριστάκης Χριστοφόρου λογικά θα ετοίμασε το πλάνο του και πλέον αυτό που απομενει είναι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ να είναι πραγματικοί Λέοντες εντός αγωνιστικού χώρου. Δεν υπάρχει άλλωστε άλλη επιλογή. Η ΑΕΛ στα δύο παιχνίδια που θα αναμετρηθεί με την ΑΕΚ , θα παίξει κορώνα , γράμματα μια ολόκληρη χρονιά.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου , που συνεπάγεται με πρόκριση στον τελικό είναι πέρα για πέρα επιτακτική. Διότι απο την διοίκηση ξέρουν πολύ καλά ότι αν ο σύλλογος δεν εξασφαλισει την έξοδο της στην ευρώπη, πως θα έχει να ανεβεί ένα μεγάλο γολγοθά.

Keywords
Τυχαία Θέματα