Ξεμούδιασμα με πεντάρα επί της Stilon Gorzow (video)

Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας έδωσε σήμερα η ΑΕΚ με αντίπαλο την Stilon Gorzow, ομάδα 3ης κατηγορίας της Πολωνίας. Η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ επικράτησε με 5-1, έχοντας σκόρερ τους, Τομάς, Χέφελ και Ρουσία ο οποίος σκόραρε δυο τέρματα. Το άλλο γκολ για την ΑΕΚ επιτεύχθηκε αυτογκολ.

η ενημέρωση γίνεται από το γραφείο τύπου της ομάδας:

Mιχαήλ, Catala (46' Laban), Larena (46' Παναγίδης), Tomas,

Tete (46' Ιωάννου), Hevel (65' Larena), Boljevic (65' Tete), Florian (46 Ρουσιάς), Φιλίππου (46' Garrido), Κωνσταντίνου, Μιντίκκης.

τέλος του αγώνα.

78' Πολύ ωραία διπλή απόκρουση του Μιχαήλ σε κοντινό σουτ.

70' ΓΚΟΛ! 5-1 μειώνουν οι Πολωνοί με διαγώνιο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή.

65' ΓΚΟΛ! 5-0 και πάλι με τον Ρουσιά, ο οποίος πήρε την μπάλα μετά το λάθος της άμυνας και προχώρησε και πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

59' ΓΚΟΛ! 4-0 , με τον Ρουσιά να σκοράρει με καρφωτή κεφαλιά μετά την μπαλιά του Hevel.

58' Διαγώνιο σουτ του Ρουσιά απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

52' Γρήγορη αντεπίθεση και παράλληλη μπαλιά του Ιωάννου, o. Tomas έστρωσε στον Παναγίδη, το σουτ του οποίου πέρασε μόλις έξω.

46' Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.

45' Tέλος πρώτου ημιχρόνου.

34' Δυνατό σουτ του Larena, η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια.

30' ΓΚΟΛ 3-0. Ο Tomas εκτέλεσε το κόρνερ, ο Catala κράτησε την μπάλα και έστρωσε στον Tomas, που με δυνατό σουτ πέτυχε το γκολ.

6' ΓΚΟΛ 2-0 . Ο Florian πίεσε και πήρε την μπάλα και στην συνέχεια με πλασέ πάνω από τον αντίπαλο τερματοφυλακα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

5' ΓΚΟΛ 1-0 για την ΑΕΚ. Ο Hevel εκτέλεσε το φάουλ και αντίπαλος αμυντικός υπό την πίεση του Catala πέτυχε με κεφαλιά το αυτογκόλ.

1' Έναρξη της αναμέτρησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα