AEK: Τα δύσκολα είναι για τους μάγκες!

Τα δύσκολα είναι για τους μάγκες! Στην ΑΕΚ θα προσπαθήσουν να το αποδείξουν και στην πράξη. Το -6 από τον ΑΠΟΕΛ είναι δεδομένο ότι έχει φέρει αρκετή πίεση στους Λαρνακείς, όμως είναι διατεθειμένοι στις εφτά αγωνιστικές που απομένουν να δώσουν όλες τις δυνάμεις τους , για να φέρουν τα κάτω , πάνω.

Άλλωστε και η ΑΕΚ βρέθηκε σε θέση ισχύος όμως ο ΑΠΟΕΛ

κατάφερε να κάνει την μεγάλη ανατροπή. Αναγνωρίζουν ότι τα δεδομένα είναι πάρα πολύ δύσκολα, όμως υπάρχει πίστη και αισιοδοξία ότι αν η ομάδα κάνει το καθήκον της, πως θα έχει την ευκαιρία για να μειώσει τη διαφορά.

Πρώτη αποστολή για την μεγάλη αντεπίθεση που στοχεύουν στην ΑΕΚ είναι το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ομόνοια. Ο στόχος είναι η ομάδα να δείξει χαρακτήρα και να πάρει αυτό που θέλει που είναι η νίκη , με πάθος και αποφασιστικότητα. Άλλωστε η παραμικρή απώλεια πιθανό να είναι καταδικαστική και στην ΑΕΚ δεν θέλουν με τίποτα να βάλουν '' ταφόπλακα'' στα όνειρα για τον πολυπόθητο τίτλο.

Η εμφάνιση με τον ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να είναι μια κακή παρένθεση. Πλέον η ΑΕΚ θα πρέπει να επανέλθει στο καλό της αγωνιστικό πρόσωπο και να δείξει την δυναμική που είχε στο μεγαλύτερο διάστημα του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ δεν έπαψε να είναι εξαιρετική ομάδα και πρέπει το αποδείξει ξανά σε αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος

Keywords
Τυχαία Θέματα