AEK: Πέρασε το τεστ και πάει φουλ για τίτλο

Η ΑΕΚ έδειξε με το σπουδαίο διπλό που πέτυχε μέσα στο Γ.Σ.Π , πως πέρασε το τεστ αντοχής και επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο ότι πάει φουλ για τίτλο. Απομένουν έξι αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του μαραθωνίου. Η διαφορά από τον ΑΠΟΕΛ είναι στο -4 και αν υπολογίσουμε ότι η ομάδα της Λάρνακας θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ μέσα στο

Γ.Σ.Π στο β γύρο των αγώνων των πλεϊοφ , αυτό συνεπάγεται ότι θα έχει την ευκαιρία να μειώσει στο -1.

Αυτό το σενάριο θα ισχύσει φυσικά αν δεν υπάρξουν άλλες απώλειες από την ΑΕΚ και τον ΑΠΟΕΛ. Η επιδίωξη για την ΑΕΚ είναι συνεχίσει το νικηφόρο σερί , μέχρι το τέλος και αν του δώσει την ευκαιρία ο ΑΠΟΕΛ και χάσει και άλλους βαθμούς τότε θα έχει πιθανότητες στο αναμεταξύ τους αγώνα , ακόμη και να ανεβεί στην κορυφή. Ο Τομάς μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, δήλωσε ότι αν η ΑΕΚ πετύχει εφτά νίκες στα παιχνίδια που απομένουν, θα πάρει το πρωτάθλημα και υποστήριξε ότι ο ΑΠΟΕΛ θα έχει απώλειες. Με αυτό το σκεπτικό η ομάδα της Λάρνακας θέλει το απόλυτο μέχρι το τέλος , με την επιδίωξη ότι θα στεφθεί πρωταθλήματος.

Το ηθικό είναι ανεβασμένο και πλέον η προσοχή είναι στον αγώνα Κυπέλλου με την Ομόνοια στο Γ.Σ.Ζ για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Το ζητούμενο είναι η νίκη με μηδέν παθητικό για να πάρει προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα