AEK: Μόνο Οθέλλο

Στην ΑΕΚ δεν βλέπουν τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια σε ένα πακέτο, αλλά μελετούν και σκέφτονται πάντα τον επόμενο αντίπαλο.

Κανένας από πλευράς «κιτρινοπράσινων» δεν έχει κάνει τον πολλαπλασιασμό 4x3, και όλοι είναι συγκεντρωμένοι στον Οθέλλο. Σε αυτό μας έχουν συνηθίσει άλλωστε από την αρχή του πρωταθλήματος και είναι και ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους που η ΑΕΚ κάνει μια από τις καλύτερες της πορείες

στην ιστορία της.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Τόμας Κρίστιανσεν θα στερηθεί τους Βάντερ και Καταλά. Δύο πολύ σημαντικές μονάδες για την ομάδα της Λάρνακας, αλλά με έτοιμες λύσεις από τον Δανό τεχνικό. Αυτό οφείλεται στο βάθος που έχει το φετινό ρόστερ και αυτός είναι ο δεύτερος πιο σημαντικός λόγος που η ΑΕΚ βρίσκεται εκεί που βρίσκεται και μπορούσε και με λίγη τύχη να είναι και πολύ πιο ψηλά.

Την θέση του Καταλά σίγουρα θα πάρει ο Μασάνα, ο οποίος έχει αγωνιστεί ξανά, αλλά ποτέ με τον Μουρίγιο παρτενέρ. Την θέση του Βάντερ διεκδικούν οι Εγγλέζου, Παύλου και Κυπριανού. Στις υπόλοιπες θέσεις, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και βάση του τρόπου με τον οποίο αγωνίζεται ο Οθέλλος, δεν αναμένεται να γίνουν άλλες αλλαγές.

Keywords
Τυχαία Θέματα