9 εκ. ευρώ χρειάζονται για αποκατάσταση οικισμού Βερεγγάρια

Το ενδιαφέρον την κυβέρνησης για το θέμα του οικισμού Βερεγγάρια, εξέφρασε ο Υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος.

Όπως είπε, «η Κυβέρνηση γνοιάζεται και έχει δρομολογήσει το θέμα του οικισμού Βερεγγάρια. Το ερώτημα που απευθύνεται στον Γιώργο Γεωργίου (Δήμαρχος Κάτω Πολεμιδιών) είναι, τι έκαναν τόσα χρόνια που ήταν άλλοι στην εξουσία; Σήμερα προέκυψε το θέμα Βερεγγάρια;».

Επανέλαβε ότι «εμείς έχουμε ήδη δρομολογήσει τα πράγματα. Την ερχόμενη Τρίτη για παράδειγμα, θα έχουμε σύσκεψη με το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων – που ας σημειωθεί

είναι δική του ευθύνη – την Επαρχιακή Διοίκηση και όσους άλλους εμπλέκονται, έτσι ώστε κατά ένα τρόπο δραστικό να πάρουμε πρόταση στο Υπουργικό Συμβούλιο για οριστική επίλυση του προβλήματος».

Πρόσθεσε ότι «αν η παρούσα Κυβέρνηση καθυστέρησε – αν αυτό θεωρηθεί καθυστέρηση – είναι διότι χρειάζονται περίπου εννέα εκατομμύρια ευρώ για να αποκατασταθεί αυτός ο χώρος. Εκείνο που φροντίζουμε, είναι τον καθαρισμό εξωτερικά».

Ήδη, κατέληξε ο ΥΠΕΣ, «η Επαρχιακή Διοίκηση έχει μεριμνήσει γι’ αυτό. Θα μπούμε και στο εσωτερικό του χώρου. Αλλά, οριστική επίλυση του όλου ζητήματος θα υπάρξει με απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου. Όπως είπα και πριν, τα έχουμε όλα δρομολογήσει».

Keywords
Τυχαία Θέματα