650 νίκες για τον Murray!

Ο Andy Murray ξεπέρασε στα τρια σετ το εμπόδιο του Karen Khachanov, προκρίθηκε στα προημιτελικά του Roland Garros για 7η φορά στην καριέρα του και έφτασε τις 650 νίκες στην καριέρα του.



Ο ανεβασμένος τις τελευταίες μέρες Andy Murray, πραγματοποίησε

άλλον έναν πολύ καλό αγώνα, για να κερδίσει τον Karen Khachanov με 6-3, 6-4, 6-4 και να πάρει μια πειστική πρόκριση για την προημιτελική φάση του Roland Garros.

Θα είναι η 4η συνεχόμενη χρονιά που θα αγωνιστεί στα προημιτελικά του Γαλλικού Όπεν ο Βρετανός, ο οποίος συνολικά έχει προκριθεί 7 φορές στην 8άδα του δεύτερου Grand Slam της χρονιάς.

Επιπλέον, σήμερα έφτασε τις 650 νίκες καριέρας, έχοντας το 5ο καλύτερο ρεκόρ από ενεργούς παίκτες στη σχετική κατάταξη, μετά από τους Roger Federer (1.099 νίκες), Rafael Nadal (846), Novak Djokovic (775) και David Ferrer (701).

Ο κορυφαίος παίκτης της παγκόσμιας ήταν εξαιρετικός και δεν υποτίμησε τον 21χρονο Khachanov, που πραγματοποίησε το καλύτερο τουρνουά της καριέρας του στο Παρίσι και απέκλεισε τους John Isner και Tomas Berdych. Ο Βρετανός τελείωσε τον αγώνα με 29 winners και μόλις 14 αβίαστα λάθη.

Keywords
Τυχαία Θέματα