50 χιλιάδες ευρώ μηνιαίως στο νέο διαχειριστή της FBME

Άλλες 50 χιλιάδες ευρώ μηνιαίως, για την πρόσληψη νέου διαχειριστή και συνεργατών, θα καταβάλλει η Κεντρική Τράπεζα, αναφορικά με τις έρευνες που διεξάγονται στην τράπεζα FBME.

Το SigmaLive, εξασφάλισε το συμβόλαιο-πράξη διορισμού για τον νέο ειδικό διαχειριστή της FBME, σύμφωνα με το οποίο, ο ειδικός διαχειριστής λαμβάνει για το διορισμό του μηνιαία αμοιβή ύψους 50

χιλιάδων ευρώ, πλέον τα έξοδα με την προσκόμιση σχετικών αποδείξεων τέτοιων εξόδων. Στην αμοιβή αυτή, διευκρινίζεται, περιλαμβάνεται η πρόσληψη τεσσάρων συμβούλων από τον ίδιο κατόπιν έγκρισης από την Αρχή Εξυγίανσης.

Υπενθυμίζεται ότι στη θέση του νέου διαχειριστή, έχει η Κεντρική Τράπεζα Κύπρου, έχει ορίσει τον Andrew Aνδρονίκου.

Κύκλοι στην ίδια την FBME, εκφράζουν τον προβληματισμό τους για αυτή την εξέλιξη, καθώς όπως υποστηρίζουν, έχουν ήδη περάσει 10 μήνες από τότε που η τράπεζα μπήκε σε καθεστώς εκκαθάρισης, χωρίς να έχει γίνει οτιδήποτε. Η ΚΤ, υποστηρίζουν, δεν έχει ανακοινώσει ή δημοσιοποιήσει κανένα εύρημα της μέχρι σήμερα.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι ήδη χρέη διαχειριστή εκτελεί και ο Ντίνος Χριστοφίδης, με αμοιβή η οποία ανέρχεται στις 10 χιλιάδες ευρώ μηνιαίως.

Keywords
Τυχαία Θέματα