4 ποδοσφαιριστές δεν έχασαν λεπτό

Τέσσερις ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης δεν έχασαν λεπτό μέχρι στιγμής στις 10 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος CYTA.

Πρόκειται για τον αρχηγό της ομάδας Ζοάο Βίκτορ, τον τερματοφύλακα Αριέλ Αρούς και τους δύο κεντρικούς αμυντικούς Γκόρντον Σίλντενφελντ και Ντουγκλάο, οι οποίοι συμπλήρωσαν 900 λεπτά αγωνιστικής παρουσίας. Το Γραφείο Τύπου της Ανόρθωσης αναφέρεται στα στατιστικά της ομάδας.

Αναλυτικά:

Στη σχετική λίστα βρισκόταν και ο Ράγιος, ο οποίος όμως έγινε αλλαγή στον τελευταίο αγώνα με την Ομόνοια και έτσι μετράει

πλέον 864 λεπτά αγωνιστικής συμμετοχής.

Λίγο πιο κάτω βρίσκεται ο Πράνιτς και συγκεκριμένα στα 766 λεπτά συμμετοχής, ο οποίος αγωνίστηκε σε 9 παιχνίδια ως βασικός, χάνοντας ουσιαστικά 1 αγώνα στον οποίο ήταν τιμωρημένος λόγω κόκκινης κάρτας που δέχτηκε (2η κίτρινη). Στα 666 λεπτά αγωνιστικής συμμετοχής βρίσκεται ο Αμπτουλλάχι Σιβού, ο οποίος αγωνίστηκε βασικός σε 8 παιχνίδια, ενώ έχασε τους δύο αγώνες στους οποίους ήταν τιμωρημένος.

614 λεπτά αγωνιστικής συμμετοχής κατέγραψε ο Καμαρά που βρίσκεται ψηλά στη λίστα, αγωνιζόμενος και στα 10 παιχνίδια, στα 3 όμως περνώντας ως αλλαγή.

Ακολουθούν οι Σισέ με 591 λεπτά αγωνιστικής παρουσίας (7 ως βασικός, 1 ως αλλαγή), Μπανταλόφσκι με 524 λεπτά αγωνιστικής παρουσίας (6 ως βασικός , 1 ως αλλαγή) και Μιγκέλ Παλάνγκα με 502 λεπτά αγωνιστικής παρουσίας (7 ως βασικός, 1 ως αλλαγή).

Γιώργος Οικονομίδης και Αράζ μετρούν 441 και 424 λεπτά αγωνιστικής παρουσίας αντίστοιχα, με τον Κύπριο μέσο να ξεκινάει σε 6 αγώνες ως βασικός και τον Αζέρο σε 5 ως βασικός και σε άλλα 2 να μπαίνει στο παιχνίδι προερχόμενος από τον πάγκο.

Στα 334 λεπτά αγωνιστικής παρουσίας βρίσκεται ο Άλβες, μετρώντας 3 συμμετοχές ως βασικός και 6 μπαίνοντας στον αγώνα ως αλλαγή. Πάνω από 200 λεπτά αγωνιστικής παρουσίας μετρούν επίσης οι Καρλίτος (239) και Γκάντζεφ (213), με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται βασικός σε μόλις 1 παιχνίδι και να περνάει ως αλλαγή στα υπόλοιπα 7 και τον Βούλγαρο μέσο επίσης να αγωνίζεται σε μόλις 1 αγώνα ως βασικός και στα υπόλοιπα 5 να περνάει ως αλλαγή.

52 λεπτά αγωνιστικής παρουσίας κατέγραψε ο Κώστας Πηλέας, 11 ο Παναγιώτης Αρτυματάς και 5 ο Νικόλας Ματθαίου, ο οποίος μάλιστα μετράει και 1 ασίστ.

Δεν αγωνίστηκαν λεπτό οι τερματοφύλακες Γιώργος Παπαδόπουλος και Δημήτρης Δημητρίου, όπως και οι νεαροί Χρίστος Χατζηπασχάλης, Παύλος Κορέα και Μιχάλης Ιωάννου.

Keywords
Τυχαία Θέματα