33 κιλά κάνναβης και ενάμισι κιλό κοκαΐνης

ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΕ 30ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ
Συνολικά 33 κιλά κάνναβης και ενάμισι κιλό κοκαΐνης εντόπισε η ΥΚΑΝ στην κατοχή 30χρονου στη Λεμεσό, ο οποίος συνελήφθη και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησής του.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, έπειτα από πληροφορία, μέλη της ΥΚΑΝ

ανέκοψαν το όχημα του 30χρονου στην περιοχή Χοιροκοιτίας, εντοπίζοντας σ' αυτό ένα κιλό κάνναβης. Ακολούθησε έρευνα σε δεύτερο όχημα του υπόπτου στην κοινότητα Μουταγιάκας, στο οποίο εντοπίστηκαν τρία κιλά κάνναβης και ενάμισι κιλό κοκαΐνη.

Η μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, και συγκεκριμένα 29 κιλών κάνναβης, εντοπίστηκε κρυμμένη σε υποστατικά που διατηρεί ο ύποπτος στην κτηνοτροφική περιοχή Μουταγιάκας, είπε ο κ. Αγγελίδης, προσθέτοντας ότι τα μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν επίσης και παρέλαβαν ως τεκμήρια 8,200 ευρώ και οκτώ κινητά τηλέφωνα. Ο ύποπτος δεν έχει απασχολήσει ξανά την Αστυνομία για παρόμοιες υποθέσεις, συμπλήρωσε.

«Η Αστυνομία και συγκεκριμένα η ΥΚΑΝ καταβάλλουν συνεχείς προσπάθειες για πάταξη του φαινομένου της μάστιγας των ναρκωτικών, που ουσιαστικά συντελεί στη διάβρωση του κοινωνικού ιστού της χώρας, με στόχο, αφενός τη στήριξη της νεολαίας και της κοινωνίας γενικότερα και αφετέρου τη σύλληψη των εμπόρων των ναρκωτικών», κατέληξε στις δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα