16 χρόνια με περισσότερα από 16 εκατομμύρια μέλη

Ενισχύει την εξαργύρωση της πτήσης με ένα συνδυασμό μετρητών και Skywards Miles

Η Emirates Skywards, το βραβευμένο πρόγραμμα τακτικών επιβατών της αεροπορικής εταιρείας Emirates, σηματοδοτεί τη 16η χρονιά ορόσημο με περισσότερα από 16 εκατομμύρια μέλη και το επιτυχημένο λανσάρισμα νέων πρωτοβουλιών για την ενίσχυση των επιλογών ανταμοιβής για τα μέλη.

Από την έναρξη του προγράμματος το 2000, τα μέλη της Emirates

Skywards έχουν εξαργυρώσει 220 δισεκατομμύρια μίλια σε εξαργύρωση πτήσεων, παραμονή σε ξενοδοχεία και αποκλειστική πρόσβαση στις μεγαλύτερες εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο. Η ποικιλομορφία των εταίρων και τα οφέλη του προγράμματος αντικατοπτρίζονται στην παγκόσμια βάση πελατών της αεροπορικής εταιρείας και του δικτύου που εκτείνεται σε έξι ηπείρους και σε πάνω από 150 προορισμούς.

Περισσότερα οφέλη

Με επίκεντρο την ικανοποίηση του πελάτη, η Emirates Skywards σχηματίζει συνεχώς αποκλειστικές συνεργασίες και εισάγει νέες πρωτοβουλίες για να προσφέρει μεγαλύτερη αξία, επιλογή και ευελιξία στα μέλη της. Πιο πρόσφατα, η Emirates Skywards εισήγαγε το Cash+ Miles- επιτρέποντας την εξαργύρωση της πτήσης, χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό μετρητών και Skywards Miles. Μέλη σε όλες τις τέσσερις βαθμίδες - Blue, Silver, Gold και Platinum - μπορούν να ξεκινήσουν την εξαργύρωση των πτήσεων με μόλις 2.000 μίλια. Αυτή η δημοφιλής νέα πρωτοβουλία μειώνει άμεσα το κόστος των εισιτηρίων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε πτήση της Emirates σε όλες τις κατηγορίες θέσεων, κάνοντας διαθέσιμη οποιαδήποτε θέση στα μέλη της Emirates Skywards.

Μέχρι σήμερα, η Emirates Skywards έχει 14 εταίρους αεροπορικές εταιρείες, που συμπεριλαμβάνουν στρατηγικές εταιρικές σχέσεις με την EasyJet και Qantas, προσφέροντας στα μέλη πρόσβαση σε ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα του κόσμου από παγκόσμιους ταξιδιωτικούς προορισμούς. Το πρόγραμμα συνεργάζεται επίσης με 24 εμπορικά ονόματα ξενοδοχείων που καλύπτουν σχεδόν 20.000 ακίνητα σε όλο τον κόσμο. Αυτό περιλαμβάνει μια συνεργασία με το πρόγραμμα Starwood Preferred Guest (SPG), το οποίο δίνει στα μέλη διπλά οφέλη μέσω της δυνατότητας να κερδίσουν Skywards Miles και Starpoints όταν ταξιδεύουν με την Emirates ή μένουν με τη Starwood.

Αποκλειστική Πρόσβαση

Ως μέρος των πολυάριθμων χορηγιών της αεροπορικής εταιρείας Emirates στον αθλητισμό, στις τέχνες και σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, τα μέλη έχουν απολαύσει πρόσβαση στην πρώτη σειρά για μερικά από τα μεγαλύτερα παγκόσμια γεγονότα, που συμπεριλαμβάνουν το φεστιβάλ Emirates Airline Dubai Jazz Festival.

Από τον Ιανουάριο αυτού του χρόνου, περισσότερα από 12.000 εισιτήρια σε 40 αθλητικές εκδηλώσεις ήταν διαθέσιμα για τα μέλη. Τα εισιτήρια προσφέρουν πρόσβαση σε αθλήματα παγκόσμιας κλάσης που συμπεριλαμβάνουν αγώνες στο ράγκμπι, στο τένις, στο μπέιζμπολ, στις ιπποδρομίες και στη Formula 1®. Ωστόσο, το ποδόσφαιρο είναι η μεγαλύτερη έλξη για τα μέλη της Emirates Skywards. Η Emirates χορηγεί έξι κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους: Παρί Σεν Ζερμέν, Ρεάλ Μαδρίτης, Αμβούργο, SL Benfica, Άρσεναλ, Μίλαν, και κατά τους τελευταίους εννέα μήνες, πάνω από 5.000 εισιτήρια διατέθηκαν για τα μέλη της Emirates Skywards για να παρακολουθήσουν τις αγαπημένες ομάδες τους να παίζουν στην ισπανική La Liga, στην Bundesliga, στην πορτογαλική Πριμέιρα Λίγκα, στο FA Premier League, στις Lega Serie A, και Ligue 1.

Εκτός από τους λάτρεις των σπορ, η Emirates Skywards ασχολείται επίσης με τους καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο. Το 2010, ξεκίνησε τον ετήσιο διαγωνισμό σχεδιασμού γνωστό σήμερα ως η Τέχνη του Ταξιδιού. Κάθε χρόνο, οι επίδοξοι καλλιτέχνες καλούνται να σχεδιάσουν τέσσερις κάρτες μέλους του προγράμματος, δίνοντας τους μια πλατφόρμα για να επιδείξουν το ταλέντο τους σε παγκόσμια κλίμακα.

Τα μέλη της Emirates Skywards έχουν επίσης πρόσβαση σε ένα παγκόσμιο δίκτυο από 39 σαλόνια αναμονής της Emirates σε μεγάλα αεροδρόμια, που συμπεριλαμβάνουν έξι σαλόνια αναμονής στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι. Στα μέλη έχει επίσης δοθεί περισσότερο επιτρεπόμενο βάρος αποσκευών μέχρι και 20 κιλών. Μπορείτε να επισκεφθείτε την emirates.com/skywards για περισσότερες πληροφορίες ή για να εγγραφείτε ως μέλος.

Λεζάντα Φωτογραφίας: Η Emirates Skywards, το βραβευμένο πρόγραμμα τακτικών επιβατών της αεροπορικής εταιρείας Emirates, σηματοδοτεί τη 16η χρονιά ορόσημο με περισσότερα από 16 εκατομμύρια μέλη

Keywords
Τυχαία Θέματα