100 εκατομμύρια για Ντιέγκο Κόστα!

Ασφυκτική είναι η πίεση των Κινέζων της Τιανζίν Κουανζιάν για τον Ντιέγκο Κόστα. Η νεοφώτιστη στην Super League της Κίνας, μετά την αγορά του Αλεξ Βίτσελ, έχει στρέφει όλη την προσοχή και το ενδιαφέρον της στην απόκτηση του Βραζιλιάνου με το ισπανικό διαβατήριο, επιθετικού της Τσέλσι.

Τον Δεκέμβριο είχαν προσφέρει 60 εκατ. ευρώ στον Ρομάν Αμπράμοβιτς για να τον παραχωρήσει, αλλά η πρόταση απορρίφθηκε. Τώρα επιστρέφουν,

δίνοντας 100 εκατ. ευρώ στους Λονδρέζους και 658.979 ευρώ την εβδομάδα μισθό στον Ντιέγκο Κόστα, ή διαφορετικά 34.266.000 εκατ. ευρώ το χρόνο. Ο Ντιέγκο Κόστα έχει συμβόλαιο με την Τσέλσι μέχρι το 2019.

Χθες πάντως μετά τη νίκη (0-3) επί της Λέστερ , ο Αντόνιο Κόντε τόνισε σχετικά με την απουσία του από το παιχνίδι: «Αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού. Για τρεις μέρες δεν προπονήθηκε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν ήταν στην αποστολή. Και αυτή είναι η αλήθεια. Εχω δει πολλές εικασίες σχετικά με την υπόθεση, αλλά είναι έτσι όπως το λέω. Τι θα συμβεί την επόμενη εβδομάδα; Αν Ντιέγκο θα επιστρέψει στις προπονήσεις, θα δούμε. Δεν ξέρω πόσο καιρό θα κάνει να ξεπεράσει το πρόβλημά του. Εάν έχει μέλλον στην Τσέλσι; Γιατί όχι; ».

Να σημειωθεί ότι η Τιανζίν Κουανζιάν, έχει στον πάγκο της τον Φάμπιο Καναβάρο (αντικατέστησε τον Βαντερλέι Λουξεμπούργκο),ο οποίος αναζητά τον αντικαταστάτη του 36χρονου Βραζιλιάνου Λουίς Φαμπιάνο, που αφήνει τον σύλλογο, αφού αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ την περασμένη σεζόν στην δεύτερη κατηγορία. Η ομάδα, εδώ και ενάμιση χρόνο υποστηρίζεται οικονομικά από τη φαρμακευτική εταιρεία Quanjian, ενώ τον περασμένο Χειμώνα, αν και αγωνιζόταν στην δεύτερη κατηγορία, ξόδεψε 40 εκατομμύρια σε μεταγραφές.

Keywords
Τυχαία Θέματα