« Έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο»

Ο εκπρόσωπος επικοινωνίας της Νέας Σαλαμίνας ο Γιώργος Καζαμίας σε δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο αναφέρθηκε για την σπουδαία νίκη επι της ΑΕΚ και για την συνέχεια του πρωταθλήματος

Αναλυτικά:

« Περάσαμε δύσκολη εβδομάδα και εφιαλτική θα λέγαμε μετά το κακό αποτέλεσμα με την Δόξα. Πήραμε τα εσωτερικά μέτρα και παράλληλα οι ποδοσφαιριστές έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο . Όλα πήγαν καλά , απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο όπως είναι η ΑΕΚ

*Ήταν κάποια εσωτερικά θέματα , όπως για παράδειγμα το παράπτωμα

του Γκράσι οποίος επανήλθε ανανεωμένος .Αυτά είναι προβλήματα εσωτερικής φύσεως. Δεν είναι σοβαρά προβλήματα , όμως θα πρέπει να λύνονται, όπως συμβαίνει σε μια οικογένεια.

*Το κλίμα: Όταν πετυχαίνεις γκολ και βλέπεις τον πανηγυρισμό τότε βγάζεις συμπεράσματα . Έδειξαν το πραγματικό τους αγωνιστικό πρόσωπο και έστειλαν το μήνυμα ότι είναι οικογένεια. Κάποτέ θα υπάρξουν και τα προβλήματα, όπως συμβαίνει σε κάθε οικογένεια.

*Με τον Απόλλωνα: « Δεν είναι ούτε καλό , ούτε κακό που ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι . Θεωρώ ότι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα με τρανό παράδειγμα ότι χάσαμε από την Δόξα και κερδίσαμε την ΑΕΚ .Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε το δύσκολο πρόγραμμα του αντιπάλου αν και ο Απόλλωνας έχει μεγάλο ρόστερ. Πιθανό να μας βοηθήσει κάποια κούραση που θα έχουν οι ποδοσφαιριστές του.

*Δικαίωση: Ο προπονητής είχε πέντε Κύπριους στο βασικό πλάνο. Πολλές αλλαγές τις οποίες έκανε του βγήκαν. Μετά την ήττα από την Δόξα τους ασκήθηκαν μεγάλη κριτική και τώρα μπορούν να πάρουν τα εύσημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα