Βραβείο επιχειρηματικής καινοτομίας στη Forthnet

08:46 8/2/2014 - Πηγή: PC Nea
Βραβείο στην κατηγορία Επιχειρηματική Καινοτομία κέρδισε η Forthnet στηn απονομή των επιχειρηματικών βραβείων Γεώργιος Ουζούνης 2013.

Το βραβείο εκ μέρους της Forthnet παρέλαβε από τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών κ. Ηρακλή Μπαμπλέκο, ο κ. Γρηγόρης Κατσογιάννης, Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας της εταιρείας.

Παραλαμβάνοντας
το βραβείο, ο κ. Κατσογιάννης σημείωσε «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που διακριθήκαμε για μία ακόμη φορά στον τομέα της επιχειρηματικής καινοτομίας. Η Forthnet από την ίδρυσή της έως και σήμερα επενδύει συστηματικά στην ανάπτυξη τεχνολογικών και εμπορικών καινοτομιών.

Με το λανσάρισμα του Nova 3Play το 2013 δημιουργήσαμε ένα νέο πεδίο επιχειρηματικής δράσης και επιβραβευτήκαμε από εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά που καλύπτουν πλέον πλήρως τις ανάγκες τους για ποιοτική ψυχαγωγία και αξιόπιστη επικοινωνία με μία μόνο υπηρεσία. Η σημερινή βράβευση, δείχνει ότι εκτός από το καταναλωτικό, και το επενδυτικό κοινό αναγνωρίζει και εκτιμά τον καινοτομικό χαρακτήρα του Nova 3Play και αυτό μας ικανοποιεί ιδιαιτέρως!»
Keywords
Τυχαία Θέματα