Βράβευση Ολυμπιονικών Πληροφορικής

17:48 14/1/2016 - Πηγή: PC Nea
H ΕΠΥ – Παράρτημα Μακεδονίας – Θράκης διοργάνωσε* πρόσφατα σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης, Τιμητική Εκδήλωση για τα παιδιά που έλαβαν μέρος στον ΠΔΠ (Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πληροφορικής) και στη συνέχεια διακρίθηκαν με μετάλλιο σε Διεθνείς Διαγωνισμούς ΙΟΙ ή/και ΒΟΙ.

Στην εκδήλωση επίσης μίλησαν και μοιράστηκαν την δική τους ιστορία επιτυχόντες τόσο νεώτερων όσο και παλαιότερων Ελληνικών αποστολών Πληροφορικής, πολλοί από αυτούς βρίσκονται στο εξωτερικό και έχουν ήδη μια πολύ
επιτυχημένη επαγγελματική πορεία σε εταιρείες όπως η Google.

Ακολούθησε συζήτηση (Round Table), Cocktail reception με μουσική Jazz και η Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου του Παραρτήματος της ΕΠΥ.

Υποστηρικτές της εκδήλωσης ήταν η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος, το CITY College, the International Faculty of the University of Sheffield, το Ελληνικό Δίκτυο Επιχειρηματικών Αγγέλων και το Triple Helix Chapter Greece.

*Στη φωτογραφία απεικονίζεται η στιγμή της βράβευσης του κου Ιωάννη Τσουκαλίδη, Software Engineer στην Google-San Francisco από τον πρόεδρο του ΣΕΠΒΕ κ. Κωνσταντίνο Καγγελίδη.
Keywords
Τυχαία Θέματα