Το σούπερ ντέρμπι Ντόρτμουντ-Μπάγερν Μονάχου αποκλειστικά στον OTE TV

17:09 5/3/2016 - Πηγή: PC Nea
Το κορυφαίο ντέρμπι της Bundesliga Ντόρτμουντ-Μπάγερν Μονάχου το Σάββατο 5 Μαρτίου, ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια OTE SPORT, ξεχωρίζει αυτή την εβδομάδα. Κορυφαίο θέαμα περιμένει τους συνδρομητές του OTE TV με αγώνες και από τα άλλα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπως Τότεναμ-Άρσεναλ και Ρόμα-Φιορεντίνα.

Στα
κινηματογραφικά, οι συνδρομητές δεν πρέπει να χάσουν στην υπηρεσία ΟΤΕ Cinema on Demand το βραβευμένο στα φετινά Όσκαρ Η Γέφυρα των Κατασκόπων με τον Τομ Χανκς και τον Μαρκ Ράιλανς υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του πολυβραβευμένου Στίβεν Σπίλμπεργκ, αλλά και αγαπημένες κλασικές επιλογές όπως το Topkapi με την Μελίνα Μερκούρη στο ΟΤΕ CINEMA 2, ενώ τα βράδια της Τρίτης στο ίδιο κανάλι συνεχίζεται και το αφιέρωμα στις ταινίες τρόμου.

Τα ντέρμπι των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων συνεχίζονται και την εβδομάδα αυτή στον ΟΤΕ TV και τα κανάλια OTE SPORT.

Πριν 3 μήνες η ομάδα της Λέστερ ήταν η έκπληξη του Αγγλικού Πρωταθλήματος και πλέον είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, μαζί με τις Τότεναμ και Άρσεναλ, που αναμετριούνται μεταξύ τους για την 29η αγωνιστική της Barclays Premier, το Σάββατο 5 Μαρτίου στις 14.45, στο OTE SPORT 1HD. Οι δύο σύλλογοι του Λονδίνου εκτός από την νίκη που αποτελεί επιτακτική ανάγκη, θέλουν και στραβοπάτημα της πρωτοπόρου Λέστερ η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Γουότφορντ (05/03, 19.30, OTE SPORT 1HD).

Το θέαμα στα κανάλια OTE SPORT ανοίγει ο αγώνας της Serie A μεταξύ Ρόμα και Φιορεντίνα την Παρασκευή 4 Μαρτίου, με τις δύο ομάδες να δίνουν τη δική τους μάχη για την κατάκτηση της τρίτης προνομιούχας θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του UEFA Champions League. Οι δύο ομάδες είναι ισόπαλες στην τρίτη θέση με 53 βαθμούς και η μεταξύ τους κόντρα για την 28η αγωνιστική της διοργάνωσης θα μεταδοθεί ζωντανά στις 21.45 από το OTE SPORT 1HD.

Το κορυφαίο ποδοσφαιρικό ντέρμπι της Γερμανίας έρχεται και το Βεστφάλεν στάντιον ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχτεί τις Ντόρτμουντ και Μπάγερν Μονάχου, το Σάββατο 5 Μαρτίου. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD στις 19.30 από το OTE SPORT 3HD. Εκτός από το ντέρμπι Ντόρτμουντ-Μπάγερν Μονάχου, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αγώνας Βόλφσμπουργκ-Γκλάντμπαχ που θα διεξαχθεί την ίδια μέρα στις 16.30 και θα προβληθεί από το OTE SPORT 3HD.

Μεγάλες πρεμιέρες, νέους κύκλους σειρών και μια βραβευμένη ταινία του κλασικού κινηματογράφου μπορούν, μεταξύ άλλων, να παρακολουθήσουν αυτή την εβδομάδα οι συνδρομητές στα κινηματογραφικά κανάλια του OTE TV και την υπηρεσία ΟΤΕ Cinema on Demand.
Highlight της εβδομάδας είναι η πρεμιέρα του Η Γέφυρα των Κατασκόπων, σκηνοθεσίας Στίβεν Σπίλμπεργκ, με τον μοναδικό Τομ Χανκς και τον πρόσφατα βραβευμένο με Όσκαρ Β’ Ανδρικού ρόλου Μαρκ Ράιλανς να πρωταγωνιστούν στην υπηρεσία ΟΤΕ Cinema on Demand. Στο πρόγραμμα του OTE CINEMA 1HD, ξεχωρίζουν σε Α’ προβολή το θρίλερ Antiviral από τον γιο του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, Μπράντον (Τετάρτη 9 Μαρτίου, 21.00) και, στην ζώνη Sunday Blockbuster, η υποψήφια για 2 Όσκαρ κομεντί, Φιλενάδες (Bridesmaids) με τις Κρίστεν Γουίγκ, Μάγια Ρούντολφ, Ρόουζ Μπερν και Μελίσα Μακάρθι (Κυριακή 6 Μαρτίου, 21.00).

Στο ΟΤΕ CINEMA 2, την Κυριακή 6 Μαρτίου στις 22.00, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν άλλο ένα αγαπημένο classic, με την προβολή του Topkapi σε σκηνοθεσία Ζιλ Ντασέν και με την αξέχαστη Μελίνα Μερκούρη -που ‘έφυγε’ πριν από 22 χρόνια στις 6 Μαρτίου- και αμέσως μετά θα προβληθεί στο OTE CINEMA 3 και η κλασσική ταινία Στέλλα. Την Τρίτη 8 Μαρτίου συνεχίζεται το αφιέρωμα στις ταινίες τρόμου με την προβολή του Θανάσιμο Είδος με την Νατάσα Χένστριτζ και τον Μπεν Κίνγκσλεϊ, αλλά και με το γυρισμένο στο Παρίσι Όπως Ψηλά, Έτσι Και Χαμηλά, με τους Περντίτα Γουίκς, Μπεν Φέλντμαν και Έντουιν Χοτζ. Οι ταινίες θα προβληθούν στις 22.00 & 00.00 αντίστοιχα.

Το κινηματογραφικό πρόγραμμα του ΟΤΕ CINEMA 2 ολοκληρώνεται με το βασισμένο στο κλασικό μυθιστόρημα του Τολστόι Άννα Καρένινα, του σκηνοθέτη Τζο Ράιτ («Περηφάνια και Προκατάληψη», «Εξιλέωση») και του σεναριογράφου Τομ Στόπαρντ («Ερωτευμένος Σαίξπηρ»). Πρωταγωνιστούν -στον ρόλο της Άννα Καρένινα- η Κίρα Νάιτλι, ο Τζουντ Λο και ο Άαρον Τέιλορ-Τζονσον, στην ζώνη Ladies First (Τετάρτη 9 Μαρτίου, 22.00).

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και στο Village Cinema HD, το H Συμμορία Των Χούλιγκανς, μια πραγματική ιστορία για την άνοδο και την τελική πτώση της εγκληματικής συμμορίας The Essex Boys. (Δευτέρα 7 Μαρτίου, 21.00).

Μία νέα ζώνη μαγειρικής καθιερώνει το FOX Life τα Κυριακάτικα μεσημέρια, ξεκινώντας με τη σειρά Jamie’s Super Food (Κυριακή 6 Μαρτίου, 13.00), όπου ο Jamie Oliver μας ταξιδεύει ανά τον κόσμο και μας αποκαλύπτει τα μυστικά της μακροζωίας και της υγιεινής διατροφής.

Πολλές νέες σειρές και ντοκιμαντέρ σε α’ προβολή κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στον OTE TV.

Οι συνδρομητές του OTE TV δεν πρέπει να χάσουν την Κυριακή 6 Μαρτίου (21.00) στο National Geographic Channel το ντοκιμαντέρ, He Named Me Malala με το πορτρέτο της βραβευμένης με Νόμπελ Ειρήνης (2014) Malala Yousafzai και τη δράση της υπέρ της μόρφωσης των κοριτσιών. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο διακεκριμένος σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ Davis Guggenheim (An Inconvenient Truth).

Οι πρεμιέρες συνεχίζονται στο Discovery Channel και την Δευτέρα 7 Μαρτίου στις 21.00 με τη νέα σειρά Men, Women, Wild στην οποία κάποια ζευγάρια προσπαθούν να επιβιώσουν σε διάστημα 3 εβδομάδων σε άγριες και σκληρές συνθήκες απομακρυσμένων περιοχών, αλλά και την Παρασκευή 4 Μαρτίου στις 21.00 στο Nat Geo HD με τη νέα συναρπαστική σειρά ντοκιμαντέρ εξερεύνησης εξωγήινων του σύμπαντος, Invasion Earth.

Από την Δευτέρα 7 Μαρτίου στις 16.00, μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να παρακολουθούν στο Disney Channel, το νέο κύκλο της σειράς The Next Step με την προσπάθεια μιας ομάδας χορευτών να κερδίσει σε μια σειρά από διαγωνισμούς χορού και την ίδια ημέρα στις 09.35 στο Disney JR τα νέα επεισόδια της μαγικής σειράς κινουμένων σχεδίων Doc’s Pet Vet με τις ιστορίες της 6χρονης, Doc McStuffins, η οποία έχει τη δυνατότητα να μιλάει και να θεραπεύει τα παιχνίδια και λούτρινα ζωάκια.
Keywords
ote tv, ote, ote tv, ote, σουπερ, uefa champions league, οτε tv, serie a, champions league, village cinema, jamie oliver, national geographic, discovery channel, disney channel, bundesliga, sport, οτε, cinema, υποψηφιοτητες οσκαρ 2013, τομ, uefa, league, bridesmaids, classic, μπεν, village, νέα, fox, life, super, food, channel, δραση, guggenheim, men, women, wild, nat, earth, disney, pet, Ελιζαμπεθ Τειλορ, Καλή Χρονιά, ρουντολφ, οτε tv, θριλερ, κοντρα, ντοκιμαντερ, παιχνιδια, προγραμμα, τα νεα, ταινιες, bundesliga, cinema, earth, jamie oliver, sport, uefa, uefa champions league, village, ααρον, αγωνες, αννα, αρσεναλ, βραδια, γεφυρα, δευτερα, διαστημα, δυνατοτητα, δικη, ευκαιρια, εβδομαδα, ερχεται, ζευγαρια, ζωακια, ζωνη, ιδια, ιδιο, ειδος, υπηρεσια, κιρα ναιτλι, μαγια, μηνες, μπεν, μυθιστορημα, μυστικα, νικη, ομαδα, παρισι, πορτες, ρομα, ροουζ, ρολο, σαββατο, σειρες, σειρα, σκηνοθεσια, συλλογοι, ταινιες τρομου, τειλορ, τολστοι, τοτεναμ, τριτη, τομ, φιορεντινα, χουλιγκανς, αγωνας, super, channel, classic, guggenheim, disney, disney channel, discovery channel, επεισοδια, food, fox, ιδιαιτερο, κυριακη, league, life, pet, men, national geographic, nat, ομαδες, serie a, village cinema, wild, women
Τυχαία Θέματα