Το κατάστημα Media Markt Λάρισας ανανεώνεται

11:16 26/3/2012 - Πηγή: PC Nea
Μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων και υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση από το ανακαινισμένο κατάστημα Media Markt στη Λάρισα.Η αλυσίδα Media Markt, προσκαλεί τους καταναλωτές της Λάρισας, αλλά και ολόκληρης της Θεσσαλίας να επισκεφθούν το μεγαλύτερο κατάστημα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών της Κεντρικής Ελλάδας,
το οποίο ανακαινίστηκε πριν από λίγες ημέρες, προκειμένου να ικανοποιήσει τις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.

Το ανακαινισμένο κατάστημα της Λάρισας άνοιξε τις πόρτες του στις 22 Μαρτίου, καλωσορίζοντας το καταναλωτικό κοινό στους χώρους μοντέρνας αισθητικής του καταστήματος, οι οποίοι ενισχύθηκαν ακόμα περισσότερο, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη έμφαση σε προϊόντα, όπως λευκές και εντοιχιζόμενες συσκευές, καθώς και air-condition.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ανακαινισμένο κατάστημα εμπλουτίστηκαν οι διαθέσιμοι κωδικοί που αφορούν σε τελευταίας γενιάς τεχνολογικά είδη, όπως υπολογιστές - tablet, ultrabooks κ.λπ.

Ο επισκέπτης θα βρει πλέον την ήδη πλούσια γκάμα προϊόντων, ακόμα πιο αναβαθμισμένη, ενώ θα απολαύσει ακόμα περισσότερο την αναζήτηση και τη δοκιμή των προϊόντων, μέσα στους ανακαινισμένους και ακόμα πιο λειτουργικούς νέους χώρους που τα φιλοξενούν.

Το προσωπικό του καταστήματος βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του καταναλωτή, πάντοτε πρόθυμο να τον εξυπηρετήσει και να τον βοηθήσει να επιλέξει εκείνο το προϊόν που ικανοποιεί τις ανάγκες του.

Σημειώνεται ότι το κατάστημα της Media Markt στη Λάρισα (Pantheon Plaza στο 4ο χλμ. Παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας-Αθηνών) εγκαινιάστηκε το 2007 και έχει καταστεί ένα σταθερό σημείο αναφοράς και πόλος έλξης για τους κατοίκους της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία αγοράς.

Σε ένα χώρο συνολικής έκτασης 4.000 τ.μ., οι επισκέπτες μπορούν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους, επωφελούμενοι από ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα