Το Xbox One ζωντανεύει το μέλλον των παιχνιδιών

07:53 11/6/2013 - Πηγή: PC Nea
Μπείτε σε μια ηρωική περιπέτεια, ζητώντας εκδίκηση στα πεδία μαχών της αρχαίας Ρώμης. Ξεκινήστε τις μηχανές σας για τη συναρπαστική επιστροφή της σειράς αγώνων με την υψηλότερη βαθμολογία στα τελευταία 10 χρόνια1. Πολεμήστε για επιβίωση σε έναν τρισδιάστατο ανοικτό κόσμο, γεμάτο από χιλιάδες ζόμπι.

Στην παραμονή της έκθεσης Electronic Entertainment Expo (E3), η Microsoft Corp. ξεκίνησε μια νέα
εποχή παιχνιδιών και ψυχαγωγίας με μια εκπληκτική σειρά παιχνιδιών blockbuster για το σύστημα παιχνιδιών και ψυχαγωγίας Xbox One που περιμέναμε όλοι με ανυπομονησία, αναδεικνύοντας τους λόγους που θα είναι η κυριότερη πλατφόρμα που παρουσιάζει το μέλλον των παιχνιδιών όταν θα παρουσιαστεί σε 21 αγορές σε όλο τον κόσμο αυτόν το Νοέμβριο.

Ο χώρος των μεγαλύτερων αποκλειστικών παιχνιδιών της επόμενης γενιάς
Στη συνέντευξη τύπου της Ε3, η Microsoft παρουσίασε την πρωτοφανή σε όλο τον κόσμο σειρά παιχνιδιών blockbuster για το Xbox One, από μερικά από τα πιο καινοτόμα και δημοφιλή στούντιο στον πλανήτη, που συμπεριλαμβάνουν τα 343 Industries, Crytek, Turn 10 Studios, Remedy, DICE, Capcom και Insomniac Games, με την υποστήριξη από σχεδόν κάθε σημαντικό εκδότη του κλάδου.

«Η Microsoft Studios έχει δεσμευτεί να κάνει το Xbox One το καλύτερο μέρος για να παίζετε παιχνίδια, διαθέτοντας τα περισσότερα παιχνίδια υπό ανάπτυξη και τις περισσότερες αποκλειστικότητες από οποιαδήποτε άλλη στιγμή στην ιστορία του Xbox που θα παρουσιαστούν σύντομα, », είπε ο Phil Spencer, corporate vice president της Microsoft Studios. «Με καταπληκτικά παιχνίδια όπως τα ‘Forza Motorsport 5,’ ‘Ryse: Son of Rome,’ ‘Dead Rising 3,’ ‘Halo Xbox One,’ ‘Kinect Sports Rivals’, ‘Project Spark’ και ‘Quantum Break,’ το Xbox θα συνεχίσει να αποτελεί τον ηγέτη στον κλάδο με τα μεγαλύτερα αποκλειστικά παιχνίδια, νέες ΙΡ και blockbuser σειρές, που θα ενθουσιάσουν τους παίκτες για την επόμενη δεκαετία και πέρα απ' αυτήν.»

Οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές έδειξαν πώς χρησιμοποιούν αποτελεσματικά την απαράμιλλη ισχύ και απόδοση του Xbox One για να κατασκευάσουν μια νέα γενιά παιχνιδιών με μοναδική εμφάνιση και αίσθηση - που τροφοδοτούνται από την ισχύ του Xbox One, την αξιοπιστία του νέου Kinect και την επεκτεινόμενη ισχύ του Xbox Live. Το φημισμένο στούντιο Crytek παρουσίασε το «Ryse: Son of Rome», μια επική ιστορία γεμάτη περιπέτεια και δράση, που σας μεταφέρει στη βαρβαρότητα και την ένταση του πολέμου στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Το «Ryse: Son of Rome» επεκτείνει την εμπειρία του παιχνιδιού με το Xbox SmartGlass και το Game DVR και σας επιτρέπει να διοικείτε λεγεώνες με τον ήχο της φωνής σας, χρησιμοποιώντας το Kinect.

Τα Turn 10 Studios παρουσίασαν τα καταπληκτικά οπτικά εφέ και τη γεμάτη αδρεναλίνη δράση του «Forza Motorsport 5», που είναι η επόμενη έκδοση της σειράς αγώνων που αποτελεί το νέο πρότυπο στο είδος του. Φτιαγμένο εξαρχής ώστε να εκμεταλλευτεί το Xbox One και την τεράστια ισχύ του cloud, το «Forza Motorsport 5» περιλαμβάνει την επαναστατική τεχνολογία Drivatar που μαθαίνει πώς οδηγείτε εσείς και οι φίλοι σας, αναπτύσσοντας πραγματική ανθρώπινη συμπεριφορά και ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο αντιπάλων, οι οποίοι είναι έτοιμοι πάντα να αγωνιστούν - ακόμα κι όταν δεν είναι online. Πραγματικές τάσεις, πραγματικά σφάλματα.

Επιπλέον, η Microsoft ενθουσίασε τους παίκτες με την πρώτη παγκόσμια παρουσίαση του teaser trailer για το «Halo Xbox One», το επόμενο κεφάλαιο της βραβευμένης σειράς για το Xbox, που κατασκευάζεται από την 343 Industries και που θα σας πάρει μαζί του σε ένα νέο ταξίδι στο σύμπαν του Halo, με έναρξη στο 2014.

Άλλα σημαντικά στοιχεία στην παρουσίαση της Microsoft περιλάμβαναν το «Dead Rising 3», που είναι το επόμενο κεφάλαιο της εξαιρετικά δημοφιλούς σειράς με ζόμπι από την Capcom, αποκλειστικά για το Xbox One, που μεταφέρει τη δράση του ανοικτού κόσμου (open-world) σε ένα τελείως νέο επίπεδο.

Το «Project Spark», ένα ψηφιακό περιβάλλον ανοικτού κόσμου που δίνει τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε να χτίσει, να παίξει και να μοιραστεί τους δικούς του κόσμους, παιχνίδια και ιστορίες με εκατομμύρια άλλους online, καθώς και το «Sunset Overdrive», ένα παιχνίδι open-world shooter υψηλής ενέργειας που τοποθετείται σε ένα όχι και τόσο μακρινό μέλλον και θα παρουσιαστεί σύντομα από την Insomniac Games, το οποίο σας δίνει μια συνεχώς μεταβαλλόμενη εμπειρία παιχνιδιού με ένα οπλοστάσιο εκρηκτικών και υψηλής ισχύος όπλων.

Ο χώρος των καλύτερων εμπειριών πολλαπλών χρηστών και ψυχαγωγίας μέσω του Xbox Live Gold

Η συνδρομή στο Xbox Live Gold προσφέρει στους κατόχους του Xbox One μια κορυφαία υπηρεσία που ξεκλειδώνει μια νέα γενιά εμπειριών online gaming και ψυχαγωγίας, συμπεριλαμβανομένης μιας εκτεταμένης λίστας φίλων που σας δίνει τη δυνατότητα να παραμείνετε συνδεδεμένοι και να παίξετε με περισσότερους ανθρώπους μέσω του Xbox Live.

Όχι μόνο μεταφέρεται η συνδρομή Xbox Live Gold από το Xbox 360 στο Xbox One, αλλά μπορείτε να εγγραφείτε για μόλις 5€ το μήνα, και τώρα μπορεί οποιοσδήποτε στο σπίτι σας να έχει πρόσβαση στις περισσότερες παροχές της Gold συνδρομής στο Xbox One, χωρίς πρόσθετο κόστος. 2 Η συνδρομή Gold ταξιδεύει μαζί σας όπου κι αν πάτε, κάνοντας δική σας οποιαδήποτε κονσόλα.

Για τους παίκτες, η συνδρομή Xbox Live Gold στο Xbox One δίνει νέα πλεονεκτήματα που κάνουν πιο εύκολα και πιο ευχάριστα από ποτέ τα online παιχνίδια με τους φίλους σας. Η συνδρομή Xbox Live Gold ξεκλειδώνει το Twitch ως ενσωματωμένη εμπειρία για το Xbox One, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να προβάλουν διαρκώς το παιχνίδι τους και να αλληλεπιδρούν με άλλες ζωντανές μεταδόσεις παιχνιδιών3.

Το Twitch στο Xbox One περιλαμβάνει επίσης τη δυνατότητα να ανακαλύψετε διαμορφωμένο κοινωνικό περιεχόμενο σε μορφή βίντεο, που καλύπτει οτιδήποτε, από ηλεκτρονικά σπορ (e-sports) έως δημιουργημένα από το χρήστη αυθεντικά σόου και περιηγήσεις σε παιχνίδια. Άλλα πλεονεκτήματα της συνδρομής Xbox Live Gold στο Xbox One περιλαμβάνουν τα παρακάτω:

Πρόσβαση στην κορυφαία κοινότητα πολλαπλών παικτών. Όλοι οι φίλοι σας μπορούν να συναντηθούν στο Xbox Live για να παίξουν τα καλύτερα παιχνίδια. Με την υποστήριξη μιας πανίσχυρης υπηρεσίας cloud, οι αγώνες είναι τώρα μεγαλύτεροι για όλα τα παιχνίδια στο Xbox One.

Όχι πλέον αναμονή για matchmaking. Το σύστημα Smart Match στο Xbox One σάς δίνει τη δυνατότητα ασύγχρονου matchmaking, όπου το σύστημα αρχίζει να αναζητά τον επόμενο συμπαίκτη σας, καθώς συνεχίζετε να παίζετε, να παρακολουθείτε τηλεόραση ή να ακούτε μουσική. Το Smart Match βρίσκει επίσης άμεσα άλλα άτομα με τα οποία θέλετε να παίξετε, όπου η φήμη σας διαδραματίζει κι αυτή ένα σημαντικό ρόλο.

Ανταμοιβές για καλή φήμη. Η φήμη σας στο νέο Xbox Live διαδραματίζει έναν σημαντικό και πολύτιμο ρόλο, επιβραβεύοντας όσους παίζουν σύμφωνα με τους κανόνες και μειώνοντας ταυτόχρονα τον αριθμό όσων προκαλούν προβλήματα ή «κλέβουν». Ένα ενοποιημένο σύστημα στο Xbox Live και σε όλα τα παιχνίδια, σας επιτρέπει να ελέγχετε περισσότερο με ποιους παίζετε, δίνοντάς σας επίσης νέους και συναρπαστικούς τρόπους για ακόμα περισσότερη συμμετοχή στην κοινότητά σας.

Δυνατότητα καταγραφής, επεξεργασίας, κοινής χρήσης και αναμετάδοσης. Με το Game DVR και το Upload Studio,3 οι παίκτες μπορούν να καταγράψουν στιγμιαία τις αγαπημένες τους στιγμές, να τις επεξεργαστούν και να τις μοιραστούν με τους φίλους τους σε όλο τον κόσμο. Με το Twitch στο Xbox One, μια απλή φωνητική εντολή ξεκινά τη ζωντανή μετάδοση.

Η πιο ολοκληρωμένη σειρά blockbuster παιχνιδιών

Η πλήρης σειρά των παιχνιδιών του Xbox One που παρουσιάστηκαν από την Microsoft στην έκθεση Ε3, περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

«Battlefield 4» (DICE, Electronic Arts). H DICE μπαίνει στην επόμενη εποχή του παγκόσμιας κλάσης gaming με το «Battlefield 4». Το χάος του πολέμου εκρήγνυται, πλέον με πρωτοποριακές νέες καινοτομίες που κυλούν ομαλά σε 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο για Xbox One. Με το «Battlefield 4» η ένταση της μάχης δεν θα είναι ποτέ η ίδια.

«Below» (Capy Games, Microsoft Studios). Το «Below» είναι μια κλασική ιστορία του υποκόσμου, με σκοτεινά γραφικά και τεχνολογία Kinect. Θα περιηγηθείτε στον ανοικτό κόσμο αναζητώντας σπάνια και ξεχωριστά λάφυρα, πολεμώντας τον μοχθηρό Darkness, ένα χαρακτήρα που ελέγχεται μέσω τεχνητής νοημοσύνης και χρησιμοποιεί το Kinect για να διαισθάνεται και να αλλάζει το επίπεδο της εξέλιξης με βάση το περιβάλλον του χώρου.

«Crimson Dragon» (Grounding/Land Ho!, Microsoft Studios). Η ανθρωπότητα βρίσκεται στα πρόθυρα της εξαφάνισης σε έναν πλανήτη που ελέγχεται από δράκους. Εξαρτάται από εσάς να αποκτήσετε τον έλεγχο ενός πανίσχυρου δράκου και να πολεμήσετε για τον έλεγχο των ουρανών σε αυτό το συναρπαστικό πολεμικό παιχνίδι τύπου «shooter».

«D4» (Access Games, Microsoft Studios). Το «D4» είναι μια επεισοδιακή περιπέτεια noir που ακολουθεί την ιστορία ενός ντετέκτιβ με την παράξενη ικανότητα να μεταφέρεται στο παρελθόν. Πρέπει να χρησιμοποιήσει τις δυνατότητές του για να διαλευκάνει τη δολοφονία της γυναίκας του και κατόπιν να την αποτρέψει.

«Dead Rising 3» (Capcom Vankouver, Microsoft). Με έναρξη διάθεσης τον Νοέμβριο, αποκλειστικά για το Xbox One, το «Dead Rising 3» σηματοδοτεί την επιστροφή της ιδιαίτερα δημοφιλούς σειράς ζόμπι παρουσιάζοντας μια blockbuster εμπειρία open-world γεμάτη δράση, που θα ορίσει μια νέα γενιά στα παιχνίδια εξολόθρευσης ζόμπι. Με έντονη δράση, απαράμιλλο επίπεδο προσαρμογής όπλων και χαρακτήρων και βαθιά ενσωμάτωση του Xbox SmartGlass και του Kinect, το «Dead Rising 3» προσφέρει μια εμπειρία που ανεβάζει την αδρεναλίνη με μοναδικό τρόπο, καθώς οι παίκτες αγωνίζονται για την επιβίωσή τους σε μια μαζική συγκέντρωση χιλιάδων ζόμπι σε περιβάλλον open world.

«Forza Motorsport 5» (Turn 10 Studios, Microsoft Studios). Το «Forza Motorsport 5» που θα παρουσιαστεί το Νοέμβριο, είναι ένα κινηματογραφικό αυτοκινητιστικό ταξίδι με τα καλύτερα αυτοκίνητα και τις καλύτερες πίστες στον κόσμο. Ανασχεδιασμένο από την αρχή ώστε να εκμεταλλεύεται το Xbox One και την τεράστια ισχύ του cloud, είναι το παιχνίδι που προσφέρει περισσότερο από κάθε άλλο την έντονη έξαψη των αγώνων.

“Halo Xbox One” – working title (343 Industries, Microsoft Studios). Η πολυβραβευμένη σειρά συνεχίζεται στο Xbox One, στις αρχές του 2014.

“Killer Instinct” (Double Helix, Microsoft Studios). Μετά από σχεδόν μια δεκαετία, η δημοφιλής σειρά fighting επιστρέφει στο Xbox One με τους χαρακτήρες του «Killer Instinct» και combos που έφεραν την επανάσταση στα παιχνίδια fighting. To «Killer Instinct» προσφέρει δυναμική εξέλιξη και rewards, δυναμικές προκλήσεις προσαρμοσμένες στις συμπεριφορά των παικτών και πρόβλεψη matchmaking για απρόσκοπτες ανταγωνιστικές μάχες.

«Kinect Sports Rivals» (Rare, Microsoft Studios). Το «Kinect Sports Rivals», που θα παρουσιαστεί τον Νοέμβριο, αποτελεί την επόμενη γενιά της κορυφαίας σε πωλήσεις σειράς «Κinect Sports», που φέρνει και πάλι τα αγαπημένα σας σπορ με νέες μορφές και προσφέρει νέα σπορ που είναι εφικτά μόνο με το ολοκαίνουργιο και επανασχεδιασμένο Kinect του Xbox One. To «Kinect Sports Rivals» σάς τοποθετεί στο παιχνίδι όπως ποτέ άλλοτε, παρακολουθεί τις κινήσεις και τις εκφράσεις σας με απίστευτη ακρίβεια και προσφέρει συνεχή, ατελείωτο ανταγωνισμό με τους φίλους και τους ανταγωνιστές σας.

«LocoCycle» (Twisted Pixel, Microsoft Studios). Το «LocoCycle» σας μεταφέρει σε μια γεμάτη δράση περιπέτεια που σας προσφέρει μόνο το Xbox One, με μια ευφυή μοτοσικλέτα που ονομάζεται I.R.I.S. και το μηχανικό της τον Pablo (ο οποίος σέρνεται, κυριολεκτικά, μέσα στον αγώνα, παρά τη θέλησή του). Μαζί, η I.R.I.S. και ο Pablo πολεμούν για την ελευθερία τους καθώς αντιμετωπίζουν τους πράκτορες Big Arms και τη δική τους ευφυή μοτοσικλέτα, την Spike.

«Metal Gear Solid V: The Phantom Pain» (Kojima Productions, Konami Digital Entertainment Co., Ltd.). Η ιδέα αυτού του τίτλου είναι «ρεαλιστική δράση κατασκοπείας σε ένα ανοικτό περιβάλλον κόσμου». Στοιχεία, όπως ο καιρός, η άγρια ​​ζωή, καθώς και οι εχθροί που προσαρμόζουν τη στρατηγική τους στις ενέργειες του παίκτη, επιτρέπουν στους παίκτες να βιώσουν έναν πιο ρεαλιστικό κόσμο. Το τεράστιο ανοιχτό παγκόσμιο περιβάλλον ενισχύει τη συγκίνηση και την ελευθερία της μυστικότητας. Εκτός από τις πολυάριθμες προαιρετικές αποστολές, υπάρχει μια ποικιλία gameplay στοιχείων που ενθαρρύνει την εξερεύνηση και το σημείο συλλογής έξω από τις κύριες αποστολές.

«Minecraft: Xbox One Edition» (4J/Mojang, Microsoft Studios). Το «Minecraft: Xbox One Edition» θα δώσει την εμπειρία του «Minecraft» στο Xbox One. Βασισμένη στην τεράστια επιτυχία του «Minecraft: Xbox 360 Edition», η έκδοση του Xbox One θα περιλαμβάνει μεγαλύτερους χάρτες για περισσότερο περίπλοκες δομές, εκτεταμένα χαρακτηριστικά πολλαπλών παικτών και ενισχυμένο περιβάλλον παιχνιδιού που τροφοδοτείται από την πλατφόρμα του Xbox One. Το «Minecraft: Xbox One Edition» θα είναι διαθέσιμο εντός του χρονικού πλαισίου παρουσίασης του Xbox One.

“Powerstar Golf” (Zoe Mode, Microsoft Studios). Ετοιμαστείτε για διασκέδαση με το «Golf Powerstar» για το Xbox One. Είτε παίζετε ένα γύρο για να χαλαρώσετε και να θαυμάσετε την καταπληκτική θέα ή είστε επαγγελματίας που προσπαθεί να ανέβει στα leaderboards, ήρθε η ώρα να φορτώσετε το καλάθι σας και να στοχεύσετε για το πράσινο.

«Project Spark» (Team Dakota, Microsoft Studios). Το «Project Spark» είναι ένα ψηφιακό περιβάλλον ανοικτού κόσμου (open-world) που δίνει τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε να δημιουργήσει, να παίξει και να μοιραστεί οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί και να δημιουργήσει στο παιχνίδι. Είναι ένας πανίσχυρος, αλλά και απλός τρόπος να δημιουργήσετε και να παίξετε με τους δικούς σας κόσμους, ιστορίες και παιχνίδια. Μοιραστείτε όλες τις δημιουργίες σας με μια δυναμική κοινότητα και παίξτε στο περιβάλλον που δημιουργεί η κοινότητα. Το «Project Spark» ζωντανεύει τις δημιουργίες σας και παρουσιάζει ατελείωτες ευκαιρίες για παιχνίδι με τα Xbox One, Windows 8 και Xbox 360.

«Quantum Break» (Remedy, Microsoft Studios). Από τους παραγωγούς του «Max Payne» και του «Alan Wake», παρουσιάζεται μια επαναστατική εμπειρία ψυχαγωγίας που κάνει πιο δυσδιάκριτη τη διαφορά μεταξύ παιχνιδιού και τηλεόρασης, ενσωματώνοντας δραματικές παρουσιάσεις και το ίδιο το παιχνίδι, σε μια αδιάλειπτη, μοναδική εμπειρία συμμετοχής του παίκτη. Ο τρόπος με τον οποίο παίζετε το παιχνίδι επηρεάζει την παρουσίαση και η παρουσίασή σας επιδρά στο πώς παίζετε το παιχνίδι.

«Ryse: Son of Rome» (Crytek, Microsoft Studios). Το «Ryse: Son of Rome» που θα παρουσιαστεί αποκλειστικά για το Xbox One τον Νοέμβριο, είναι μια γεμάτη με δράση και περιπέτεια ιστορία αγώνα, βαρβαρότητας και ηρωισμού, η οποία παρακολουθεί έναν ατρόμητο Ρωμαίο στρατιώτη, τον Marius Titus, καθώς επιδιώκει να εκδικηθεί το θάνατο της οικογένειάς του και καθοδηγεί ένα στρατό για να σώσει τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Το «Ryse: Son of Rome» αντιπροσωπεύει μια κινηματογραφική αναπαράσταση της αρχαίας Ρώμης και ζωντανεύει μπροστά σας τη βαρβαρότητα και την ένταση του Ρωμαϊκού πολέμου με μοναδική λεπτομέρεια, ωθώντας σας στο χάος και τη σώμα με σώμα μάχη, όπως και σε μάχες επικής κλίμακας.

« Sunset Overdrive» (Insomniac Games, Microsoft Studios). Το «Sunset Overdrive» είναι ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο παιχνίδι τύπου «shooter» που διεξάγεται στο σχετικά κοντινό μέλλον. Ένα καταστροφικό συμβάν έχει αφήσει την πόλη σας στο έλεος μεταλλαγμένων όντων. Αν και η πλειοψηφία τους πεθαίνει ή μεταμορφώνεται, εσείς ακμάζετε. Το συμπέρασμα είναι ότι η αποστολή σας δεν είναι να μαζεύετε σκουπίδια ή να σερβίρετε φαγητό, αλλά είναι η καταστροφή των μεταλλαγμένων. Με ένα οπλοστάσιο εκρηκτικών, υψηλής ισχύος όπλων και μια τάση να περιηγείστε την πόλη με καταπληκτική ευελιξία, δεν έρχεται το τέλος για σας.

The Witcher 3: Wild Hunt” (CD Projekt RED). Το “The Witcher 3: Wild Hunt” είναι ένας μοναδικός συνδυασμός μη-γραμμικής ιστορίας και ενός ανοικτού κόσμου - ένα RPG φαντασίας που επικεντρώνεται στην επιλογή του παίκτη, στις μάχες τακτικής και σε ένα συναρπαστικό περιβάλλον. Ξεδιπλώνοντας την ιστορία του Geralt της Rivia, ενός επαγγελματία κυνηγού τεράτων, το «The Witcher 3» έχει ως στόχο να προσελκύσει τους παίκτες με μια ώριμη και συναρπαστική αφήγηση, που κανένα παιχνίδι δεν είχε μέχρι τώρα.

«Zoo Tycoon» (Frontier Developments, Ltd., Microsoft Studios). Το δημοφιλέστατο franchise «Zoo Tycoon» θα παρουσιαστεί αργότερα αυτήν τη χρονιά σε όλο τον κόσμο για το Xbox One και το Xbox 360. Με πλήρως ανασχεδιασμένα περιβάλλοντα και ένα «θηριοτροφείο» πανέμορφων όντων, αλληλεπιδραστικό παιχνίδι και σύνδεση με πραγματικό ημερολόγιο, αυτή η προσομοίωση ζωολογικού κήπου θα γοητεύσει τους οπαδούς του «Zoo Tycoon», όπως και τους νέους παίκτες.
Keywords
xbox one, xbox, xbox live, xbox 360, windows 8, the witcher, electronic, expo, microsoft, νέα, studios, dice, capcom, games, phil, president, son, sports, ισχύ, εμφάνιση, live, rome, δραση, game, cloud, online, halo, project, smart, συμμετοχή, upload, battlefield, dragon, access, world, working, double, fighting, rare, big, spike, gear, kojima, konami, καιρος, minecraft, zoe, golf, team, dakota, windows, quantum, max, επηρεάζει, witcher, wild, red, rpg, franchise, ημερολόγιο, κινηση στους δρομους, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, στρατος, Καλή Χρονιά, τελος του κοσμου, εξαψη, βιντεο, ημερολόγιο, αδρεναλινη, αυτοκινητα, μουσικη, παιχνιδια, τηλεοραση, χαρτες, ωρα, games, game, microsoft, rpg, smart, xbox 360, xbox live, αγωνες, ελεος, αφηγηση, βαθμολογια, βρισκεται, φαγητο, δυνατοτητα, δικη, δωσει, δικτυο, εφε, ευκολα, ειπε, υπαρχει, εκθεση, εκφρασεις, ελευθερια, εμφάνιση, εξελιξη, επηρεάζει, εποχη, επιτυχια, ερχεται, εχθροι, τεχνολογια, ζομπι, ιδεα, ιδια, ιδιο, ειδος, υπηρεσια, μηχανες, θεα, ηχο, κεφαλαιο, μορφη, μπορειτε, νεα γενια, ντετεκτιβ, παντα, ολα τα παιχνιδια, οπτικα, παρουσιαση, πεδια, περιβαλλον, προβληματα, πωλησεις, ρολο, σειρες, συντομα, σειρα, συγκεντρωση, συμμετοχή, σωμα, σοου, σπιτι, συμπαν, ταση, ισχύ, φημη, φωνητικη, χαος, ψηφιακο, αγορες, big, capcom, cloud, dakota, dice, εκδικηση, φιλοι, fighting, phil, franchise, gear, halo, ιδιαιτερα, ηλεκτρονικα, konami, μπροστα, windows, son, sports, παιχνιδι, president, rome, studio, studios, spike, σωμα με σωμα, expo, ταξιδι, online, upload, windows 8, witcher, wild, world, working, ξεκινησε, electronic
Τυχαία Θέματα