Το πολυαναμενόμενο παιχνίδι "L.A. NOIRE" στα Public

16:15 9/5/2011 - Πηγή: PC Nea
Την Παρασκευή 20 Μαΐου 2011 το πολυαναμενόμενο παιχνίδι περιμένει τους απανταχού gamers σε όλα τα καταστήματα Public για να γνωρίσουν το πιο σκοτεινό αστυνομικό θρίλερ, που συνδυάζει μοναδικά δράση και ρεαλισμό.

Το νέο game από την Rockstar Games φέρει τον τίτλο L.A. NOIRE
και διαδραματίζεται στο Los Angeles του 1947. Ο κεντρικός ήρωας είναι ο Cole Phelps, ο οποίος καλείται να διαλευκάνει υποθέσεις που αφορούν ύποπτες εμπρηστικές ενέργειες, εμπόρους ναρκωτικών, «νονούς» της νύχτας και βίαιες δολοφονίες. Αντιμέτωπος με το οργανωμένο έγκλημα, αλλά και με μέλη του ίδιου του αστυνομικού τμήματός του, θα κάνει οτιδήποτε χρειαστεί για να αποκαλύψει το μυστικό που απειλεί να συνταράξει μια ολόκληρη πόλη, όπου όλοι έχουν κάτι να κρύψουν…

Για εκείνους που δεν θέλουν να χάσουν ούτε στιγμή, το L.A. NOIRE είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία είτε από την ιστοσελίδα του Public www.public.gr, είτε από τα κατά τόπους καταστήματα Public και όσοι προβούν σε προπαραγγελία θα κερδίσουν την υπέροχη Noir ταινία L.A. CONFIDENTIAL σε DVD*, καθώς και έναν κωδικό που τους δίνει το προνόμιο να κατεβάσουν την αποκλειστική υπόθεση “A Slip Of The Tongue” και το soundtrack του παιχνιδιού,

Μετά τα Grand Theft Auto και Red Dead Redemption, η Rockstar Games με το L.A. NOIRE φέρνει στο PS3 και στο XBOX 360 τον απόλυτο ρεαλισμό εφαρμόζοντας μια νέα, επαναστατική τεχνολογία γραφικών.

Τα καταστήματα Public για άλλη μια φορά αποδεικνύουν ότι διαθέτουν τους πιο hot τίτλους παιχνιδιών ανταμείβοντας τους ανυπόμονους και αποτελώντας τον απόλυτο προορισμό για gaming.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου


προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και για αγορές από τα καταστήματα Ελλάδος.
Keywords
Τυχαία Θέματα