Τimimas.gr: όλες οι τιμές των σούπερ μάρκετ σε ένα κλικ

07:46 24/1/2014 - Πηγή: PC Nea
Το timimas.gr καταγράφει τις τιμές των προϊόντων supermarket καθώς επίσης και τις προσφορές τους, και τις συγκρίνει σε ένα εύχρηστο διαδικτυακό περιβάλλον. Βασική του λειτουργία είναι η προετοιμασία της λίστας αγορών από το σπίτι, αναγνωρίζοντας σε ποιο κατάστημα supermarket θα κοστίσει λιγότερο, κάνοντας τα ψώνια εύκολα, γρήγορα και όσο φθηνότερα γίνεται.

Σαν καταναλωτές είχαμε παρατηρήσει ότι στοιχεία που δημοσιεύονταν σε διάφορα site στην Ελλάδα
δεν ήταν πάντοτε έγκυρα. Διαβάζαμε για προσφορές σε καταστήματα supermarket, αλλά όταν τα επισκεπτόμασταν για να τις αγοράσουμε, είχε ήδη λήξει η περίοδος ισχύος τους.

Η ταχύτητα της αλλαγής της αγοράς ήταν τέτοια που τις πιο πολλές φορές η πληροφορία ήταν παρωχημένη. Γι' αυτό αναπτύχθηκε ένα μοντέλο παρατήρησης που επιτρέπει την άμεση πρόσβαση στις τιμές των βασικών προϊόντων. Η ομάδα του timimas.gr επισκέπτεται καθημερινά τα καταστήματα και μετά από φυσική απογραφή μεταφέρει τον παλμό της αγοράς μέσα από το site.

Το timimas.gr δεν είναι απλά ένα εργαλείο εξοικονόμησης χρημάτων ή ενημέρωσης. Πρόκειται για έναν ιστότοπο εύχρηστο, γρήγορο, με άρτια και άμεση πληροφόρηση που συντηρεί πολύ μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων από άλλα αντίστοιχα sites.

Τελικά ο χρήστης μπαίνει, φτιάχνει το καλάθι του, βρίσκει σε ποιο κατάστημα εξοικονομεί περισσότερα χρήματα και στέλνει για ευκολία τη λίστα στο κινητό του (μέσω email). Για να σιγουρευτεί ότι η τιμή που βρήκε είναι πραγματική ευκαιρία, του παραθέτεται και το ιστορικό τιμής των τελευταίων εβδομάδων. Μάλιστα όπως επιβεβαιώνει και το ΙΕΛΚΑ (Ινστιτούτο Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών) οι Έλληνες μπορούν να εξοικονομήσουν έως και 40% της αξίας των αγορών τους αν:

-Συγκρίνουν τις τιμές των διαφορετικών προϊόντων στο ράφι
-Επιλέξουν εκπτωτικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες
-Επισκεφτούν περισσότερα από ένα καταστήματα Πηγή

Κάθε δραστηριότητα διέπεται από διαφάνεια, ειλικρίνεια και την ικανοποίηση της ομαδικής δημιουργίας μιας καινοτόμας υπηρεσίας, χρήσιμη σε κάθε νοικοκυριό. Όραμά του site είναι να χτίσει άμεσα μια σχέση εμπιστοσύνης με το χρήστη του και να προσφέρει έμμεσα έναν εύκολο τρόπο βελτίωσης της ποιότητας ζωής της κάθε οικογένειας.

Η ομάδα του timimas.gr στελεχώνεται από τους Θοδωρή και Μανώλη στην Απογραφή και Διαχείριση, τη Σοφία στη διεύθυνση Marketing και Επικοινωνίας, το Στάμο στη διεύθυνση Πωλήσεων και Ανάπτυξης Πελατών και το Νικόλα και τον Αριστείδη στο Στρατηγικό Σχεδιασμό και την Ανάπτυξη.

Όλοι μαζί, προσπαθούν καθημερινά να κάνουν ποιοτική καταγραφή, γρήγορη ανάρτηση και να προσφέρουν μία υπηρεσία που όμοιά της δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Στην ομάδα αρέσει να λαμβάνει τα θετικά σχόλια, όπως επίσης και τις παρατηρήσεις για το τι θα ήθελαν οι χρήστες να κάνουν καλύτερα.
Keywords
Τυχαία Θέματα