Τέσσερα βραβεία για την METRO στα BITE Awards 2014

11:52 10/7/2014 - Πηγή: PC Nea
Ένα από τα τέσσερα (4) κορυφαία βραβεία-διακρίσεις και τρία (3) ακόμη σε επιμέρους κατηγορίες, απέσπασε η ΜΕΤRΟ ΑΕΒΕ στην πρόσφατη τελετή απονομής των Business IT Excellence (BITE) Awards.

Πιο συγκεκριμένα, στην εταιρία απονεμήθηκε η κορυφαία Διάκριση/Βραβείο ΑΡΙΣΤΗΣ ΕΠΙΔΟΣΗΣ για την «Καινοτομία/Δημιουργικότητα/Ευρηματικότητα», ενώ ακόμη απέσπασε βραβείο ΑΡΙΣΤΗΣ ΕΠΙΔΟΣΗΣ στις ενότητες «Βέλτιστη Χρήση /Αξιοποίηση Επιχειρηματικής Τεχνολογίας» και
«Σύνδεσης ΙΤ με Επιχειρηματική Στρατηγική», καθώς και βραβείο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΕΠΙΔΟΣΗΣ στην Ενότητα «Ενοποίηση & Συμμόρφωση».

Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων σε κάθε κατηγορία πραγματοποιήθηκε με online βαθμολογία από τα μέλη της κριτικής επιτροπής και τα βραβεία που δόθηκαν προέκυψαν από την συνολική βαθμολογία των υποψηφιοτήτων.

Οι διακρίσεις που απέσπασε η ΜΕΤRΟ ΑΕΒΕ στα BITE Awards επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο το υψηλό επίπεδο καινοτόμων τεχνολογιών που ενσωματώνει και αξιοποιεί η εταιρία στην επιχειρηματική της πρακτική και την δέσμευσή της στην συνεχή επένδυση σε νέα συστήματα και τεχνολογίες.

Η τελετή απονομής των βραβείων στους οργανισμούς που συμμετείχαν στον διαγωνισμό πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014, στο ξενοδοχείο Grand Bretagne. Τα βραβεία παρέλαβε ο κ. Βουτυράς, Διευθυντής Οργάνωσης και Πληροφορικής ΜΕΤRΟ ΑΕΒΕ, και οι άμεσοι συνεργάτες του, στελέχη της εταιρείας, κα Δεσύλλα και κος Μπαρδάκης.

Στο πλαίσιο της βράβευσης ο κ. Βουτυράς, Διευθυντής Οργάνωσης και Πληροφορικής ΜΕΤRΟ ΑΕΒΕ δήλωσε: «Η METRO έχει πετύχει την πλήρη εναρμόνιση του Λογισμικού Εφαρμογών που χρησιμοποιεί με τις Επιχειρησιακές Λειτουργίες της. Η Διεύθυνση Οργάνωσης και Πληροφορικής της Εταιρείας δεν προσπαθεί να προσαρμόσει πακέτα εφαρμογών στο επιχειρησιακό περιβάλλον της, αλλά αναπτύσσει συνεχώς ένα δομημένο σύστημα ροών με βάση τις επιχειρησιακές ανάγκες της. Τα τελευταία 5 χρόνια έχουν δαπανηθεί στη METRO πάνω από 80.000 ανθρωποώρες για την ανάπτυξη και βελτίωση του Ταμειακού Συστήματος των Καταστημάτων και των διαδικασιών Backoffice, τις διαδικασίες με Φορητά Τερματικά και Tablet, την Ιχνηλασιμότητα, το WMS, το CRM, το Document Management, τις Workflow διαδικασίες, το ERP των Κεντρικών Γραφείων, το MIS και το BI».

Στον διαγωνισμό έλαβαν μέρος τμήματα IT από 100 μεγάλους οργανισμούς από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, πολλοί εκ των οποίων ήταν πολυεθνικές εταιρείες από τον τραπεζικό τομέα, τις τηλεπικοινωνίες, τη βιομηχανία, το εμπόριο και το δημόσιο.

Η METRO ΑΕΒΕ αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κλάδο του λιανικού και χονδρικού εμπορίου, διαθέτοντας σήμερα 59 καταστήματα της αλυσίδας supermarket My market και 45 καταστήματα της αλυσίδας METRO Cash & Carry.
Keywords
Τυχαία Θέματα