Τα ενεργά ηχεία S-DJ05-W της Pioneer και σε λευκό χρώμα

02:41 16/11/2011 - Πηγή: PC Nea
Τα ενεργά ηχεία αναφοράς S-DJ05-W της Pioneer για φιλόδοξους DJ και παραγωγούς (με τον επιτραπέζιο ελεγκτή), απέκτησαν νέα, μοντέρνα εμφάνιση.
Τα δημοφιλή προϊόντα σε στιλπνό μαύρο και ανθρακί χρώμα, θα είναι σύντομα διαθέσιμα σε στιλπνό λευκό χρώμα, με εντυπωσιακό ασημί φινίρισμα από την Intersys, την επίσημη αντιπρόσωπο των επαγγελματικών προϊόντων ήχου
της Pioneer για την ελληνική αγορά.
Τα ηχεία S-DJ05-W προσφέρουν ουδέτερη αναπαραγωγή του ήχου με υψηλή ακρίβεια, ενώ τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά τους επιτρέπουν την προσαρμογή τους σε όλους τους ρόλους, από την παρουσίαση προγραμμάτων DJ και την παραγωγή, έως την απλή ακρόαση μουσικής.

Επιπλέον, είναι τα πρώτα ηχεία που επιτρέπουν την αλλαγή των ρυθμίσεων από μία θέση, χρησιμοποιώντας τον παρεχόμενο επιτραπέζιο ελεγκτή για την προσαρμογή της έντασης του ήχου και την εναλλαγή των εισόδων, το μηδενισμό της έντασης (mute) και τη ρύθμιση του ισοσταθμιστή (EQ) – δυνατότητες που ο διεθνώς καταξιωμένος DJ John 00 Fleming περιγράφει ως “θεόσταλτες”.

Ο ενσωματωμένος γραμμικός ισοσταθμιστής επιτρέπει τη ρύθμιση των χαρακτηριστικών συχνότητας εύκολα και με ακρίβεια για κάθε ανάγκη, ενώ η μοναδική λειτουργία εναλλαγής εισόδων παρέχει δυνατότητα αλλαγής των πηγών χωρίς αλλαγή των συνδέσεων. Το πρωτοποριακό tweeter με σχήμα κυματοδηγού και το woofer ανεξάρτητης οδήγησης προσφέρουν ιδανικό σημείο ακρόασης (sweet spot) με μεγάλο εύρος και βάθος.

Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες απολαμβάνουν πάντα τέλεια ηχητική διαύγεια, είτε στέκονται όρθιοι κατά τη διάρκεια παραστάσεων DJ, είτε κάθονται για την παραγωγή μουσικής.

Τα S-DJ05-W έχουν εξαιρετικά μικρές διαστάσεις και εντυπωσιακά κομψή σχεδίαση, προσφέροντας τον τέλειο συνδυασμό ευελιξίας, ποιότητας, ηχητικής διαύγειας και στυλ. Τα ηχεία είναι διαθέσιμα πλέον και σε λευκό χρώμα, αποτελώντας την ιδανική προσθήκη για κάθε οικιακό στούντιο, όποιες κι αν είναι οι προτιμήσεις των χρηστών.

Τα ηχεία θα είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά στα τέλη Νοεμβρίου, με συνιστώμενη λιανική τιμή πώλησης 599 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα