Συνεργασία της QlikView Hellas ΜΕ ΤΗΝ Value Right Management A.E.

10:25 1/2/2013 - Πηγή: PC Nea
H QlikView Hellas, αντιπρόσωπος σε Ελλάδα και Κύπρο του λογισμικού Επιχειρηματικής Ευφυΐας QlikView ανακοίνωσε τη συνεργασία με την με την εταιρεία Value Right Management A.E.

Η Value Right Management A.E. είναι μία δυναμική επιχείρηση παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών επιχειρηματικού σχεδιασμού, χρηματοδότησης και πληροφορικής που έχει
συμπληρώσει 7 χρόνια δραστηριότητας στην Ελληνική και Διεθνή αγορά και είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες συμβουλευτικής και υπηρεσιών τεχνολογίας πληροφορικής, για επιχειρήσεις που κινούνται στους κλάδους των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, της μεταποίησης και των υπηρεσιών.

H Value Right Management A.E. έχει στο πελατολόγιό της ισχυρά ονόματα του κλάδου όπως ALDEMAR, BLUE LAGOON GROUP, KΙPRIOTIS GROUP, AMATHUS, AQUIS RESORTS, ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΤΖΗΛΑΖΑΡΟΥ, LAKITIRA HOTELS, AKTI XELONA, LΟUIS HOTELS, ATRIUM PALACE, MITSIS GROUP, CHANDRIS HOTELS, ELECTRA HOTELS, κ.α.

O κ. Λουκάς Δημήτρης, CEO της Value Right Management A.E. δήλωσε «Η συνεργασία με την QlikView Hellas ανοίγει νέες ευκαιρίες για την Value Right δίνοντας την δυνατότητα να αναπτύξουμε μαζί καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις για την τουριστική αγορά».

Από την πλευρά της QlikView Hellas, o κ. Θεόδωρος Καπέλιος, Country Manager δήλωσε «Είναι πραγματικά σημαντικό για εμάς να συνάπτουμε συνεργασίες με εταιρίες όπως η Value Right. Χάρη στην εξειδικευμένη τεχνογνωσία της πάνω στην τουριστική αγορά είμαστε σίγουροι ότι θα αξιοποιήσουν το QlikView για να δώσουν λύσεις ώστε να αυξήσουν την κερδοφορία και να μειώσουν τα κόστη τους οι επιχειρήσεις του κλάδου».

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα