Συνεργασία Socialab με Lanes Health

07:47 22/3/2014 - Πηγή: PC Nea
Στο πλαίσιο του Facebook activation της Socialab, με τίτλο «Άσε τη Μαμά να... Lanes» - την above the line καμπάνια για το οποίο δημιούργησε η Bold Ogilvy για λογαριασμό της Lanes Health-, η Socialab προχώρησε στη δημιουργία ενός interactive Vending Machine, το οποίο στήθηκε στο The Mall Athens μέσα
στον Φεβρουάριο και αποτέλεσε την κορύφωση της καμπάνιας.

Το Vending Machine - το οποίο η Socialab είχε τροφοδοτήσει με δεκάδες “μαμαδο-ατάκες” από το Facebook activation -, καλούσε τους ανυποψίαστους περαστικούς να παίξουν, δηλαδή να ακολουθήσουν τις οδηγίες της “Μαμάς” και να επιβραβευτούν με βιταµίνες. Σαν below-the-line promotional activation, η ενέργεια «άγγιξε» μερικές μόνο εκατοντάδες άτομα.

Όμως, η καταγραφή της σε video, η δημοσιοποίησή του στο YouTube και η αναπαραγωγή του σε digital κανάλια του brand, εξασφάλισε δεκάδες χιλιάδες views και shares από την πρώτη κιόλας μέρα, σύμφωνα με την Socialab. «Δεκάδες websites έγραψαν για την ενέργεια και μοιράστηκαν το video, μεταξύ των οποίων και sites του εξωτερικού. Η ενέργεια αυτή είναι μια απτή απόδειξη του πώς μια απλή αλλά καλή ιδέα, μπορεί με ελάχιστο κόστος να «μεταφραστεί» σε άλλα Μέσα, να γίνει multi-channel και multi-platform και να έχει πολλαπλάσιο όφελος στην προβολή ενός brand» κατέληξε η σχετική ανακοίνωση της Socialab.

marketingweek.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα