Στρατηγική συνεργασία της OTEGlobe με την Turk Telekom

20:15 13/4/2011 - Πηγή: PC Nea
Η Turk Telekom, o εθνικός τηλεπικοινωνιακός φορέας της Τουρκίας, προχώρησε σε υπερδιπλασιασμό της χωρητικότητάς που κατείχε μέσω των διεθνών δικτύων οπτικών ινών της OTEGLOBE για τη σύνδεσή της στο διεθνές internet.
Συγκεκριμένα  από τα 100 περίπου Gbps που παρείχε η OTEGLOBE στην Turk Telekom, πλέον η εταιρεία θα παρέχει 250 Gbps μέσω των ιδιόκτητων δικτύων της TBN & GWEN, τα οποία διασυνδέουν
την Ελλάδα με την Ευρώπη μέσω των Βαλκανίων και Ιταλίας αντίστοιχα.


Με αυτήν  την αναβάθμιση η OTEGLOBE εξακολουθεί να καλύπτει το 1/3 των αναγκών διεθνούς διασύνδεσης του Τουρκικού Τηλεπικοινωνιακού φορέα, εξυπηρετώντας έτσι την τηλεπικοινωνιακή κίνηση που προέρχεται από την Τουρκία και τις γειτονικές της χώρες.

Η νέα εμπορική συμφωνία των δύο εταιρειών, βασίζεται  αφενός στην εκρηκτική αύξηση των  αναγκών για διεθνείς χωρητικότητες  στην ευρύτερη περιοχή της Μ. Ανατολής και Ευρασίας και αφετέρου στην παροχή ποιοτικών και υψηλής διαθεσιμότητας υπηρεσιών από την OTEGLOBE, μέσα από την μακροχρόνια και στενή συνεργασία της με την Turk Telekom.

«Είναι πολύ σημαντικό όταν επιλέγει να συνεργαστεί  μαζί σου ένας νέος πελάτης, αλλά είναι ακόμα πιο σημαντικό όταν σε επιλέγει εκ νέου ένας υφιστάμενος συνεργάτης. Σας ευχαριστούμε γι’ αυτό» δηλώνει ο κος Ντίνος Ανδρέου, Διευθύνων Σύμβουλος της OTEGLOBE. «Αυτή η συνεργασία έρχεται να επιβραβεύσει την αφοσίωσή μας στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, δίνοντάς μας παράλληλα ένα ξεκάθαρο μήνυμα να συνεχίσουμε πιστά σε αυτήν την κατεύθυνση ώστε να εκπληρώσουμε τον στρατηγικό μας στόχο να γίνει η OTEGLOBE ένας νέος τηλεπικοινωνιακός κόμβος στην Μεσόγειο.»

«Κεφαλαιοποιούμε τις επενδύσεις που έχουμε κάνει σε υποδομές και προϊόντα, προκειμένου να παρέχουμε όλο και περισσότερα προϊόντα και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας όχι μόνο στην Τουρκία, αλλά και στη διεθνή αγορά. Διαθέτοντας ένα αξιόπιστο και ποιοτικό δίκτυο σε όλη την Τουρκία, η Turk Telekom γίνεται ένας κόμβος μεταξύ της Ευρώπης και της Ασίας στην παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών,» δηλώνει ο κ. Gokhan Bozkurt, CEO της Turk Telekom. «Είμαστε πεπεισμένοι ότι το διεθνές δίκτυο της Pantel (Invitel International) στην Ευρώπη καθώς και οι ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες της OTEGLOBE, θα προσθέσουν αξία στη διασύνδεση της Turk Telekom με τη Δυτική Ευρώπη.»    




ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα