Στην Κωτσόβολος «μύρισε» καλοκαίρι με τη Photomania

13:22 2/8/2012 - Πηγή: PC Nea
Η Νο1 αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα, γιορτάζει το καλοκαίρι και φροντίζει οι μνήμες του να μείνουν ζωντανές με τις καλύτερες φωτογραφίες.
Στα μεγάλα καταστήματα Κωτσόβολος, όπως σε αυτό του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, του Αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης
και του The Mall Athens οι καλύτερες DSLR και Mirrorless φωτογραφικές μηχανές είναι διαθέσιμες σε πολύ χαμηλές τιμές και με μια μεγάλη ποικιλία φακών, περιφερειακών και αξεσουάρ.

Η μεγάλη έκπληξη του φετινού καλοκαιριού είναι ένα μοναδικό δώρο που θα εκτιμήσουν όλοι όσοι αποκτήσουν φέτος μια DSLR ή Mirrorless φωτογραφική μηχανή από τον Κωτσόβολο.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή αλυσίδα, σε συνεργασία με το Περιοδικό ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ, προσφέρει με κάθε αγορά DSLR ή Mirrorless, μέχρι και τις 31/08, ένα μοναδικό σεμινάριο φωτογραφίας αξίας 60 ευρώ. Οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά της μηχανής τους από επαγγελματίες φωτογράφους και να κάνουν κάθε τους λήψη μοναδική.

Ταυτόχρονα με το σλόγκαν «Η Ελλάδα μέσα από τα μάτια σας είναι ακόμα πιο όμορφη», συνεχίζεται ο πρώτος διαγωνισμός φωτογραφίας μέσω Instagram από την Κωτσόβολος.

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε τον Ιούλιο, γνωρίζοντας ήδη μεγάλη επιτυχία, αφού έως τώρα έχουν συγκεντρωθεί περισσότερες από 500 συμμετοχές που καθημερινά αυξάνονται.

Οι καταναλωτές, καλούνται να «κρατήσουν» το καλοκαίρι ζωντανό, φωτογραφίζοντας με πάθος την Ελλάδα. Μέσω του φωτογραφικού application, Instagram, για iPhone και κινητά τηλέφωνα με λογισμικό android, οι χρήστες δεν έχουν παρά να προσθέσουν το χαρακτηριστικό hashtag #hellas_mania στην περιγραφή τις φωτογραφίας που τράβηξαν ή σε σχόλιο, για να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό και να διεκδικήσουν σε κλήρωση μια μοναδική DSLR φωτογραφική μηχανή.

Όλες οι φωτογραφίες συγκεντρώνονται στο απόλυτο καλοκαιρινό φωτογραφικό άλμπουμ της Ελλάδας που βρίσκεται στη σελίδα της Κωτσόβολος στο Facebook (www.facebook.com/Kotsovolos). Εκεί όλοι οι φίλοι μπορούν να δουν και να ψηφίσουν τις αγαπημένες τους, ώστε να μπουν σε κλήρωση για 50 πραγματικά άλμπουμ με τις δημοφιλέστερες φωτογραφίες του διαγωνισμού.

Προκειμένου η ζωή των «φωτογράφων» να γίνει ακόμη πιο εύκολη στα μεγάλα καταστήματα Κωτσόβολος και στο www.kotsovolos.gr, οι καταναλωτές μπορούν να βρουν πληροφορίες και χρήσιμες συμβουλές σχετικά με τη χρήση των DSLR ή των Mirrorless φωτογραφικών μηχανών.

Επιπλέον είναι διαθέσιμες μια σειρά από υπηρεσίες για την τεχνική υποστήριξη και ολοκληρωμένη προστασία των προϊόντων από το γνωστό πλέον και εξειδικευμένο brand υπηρεσιών Support 360°.

Με αφορμή τις αφιερωμένες στη φωτογραφία καλοκαιρινές δραστηριότητες της Κωτσόβολος, ο Εμπορικός Διευθυντής της Dixons South-East Europe, κ. Κώστας Στράτης, δήλωσε: «Προσφέρουμε τον καλύτερο εξοπλισμό και τις πιο καινοτόμες υπηρεσίες, προκειμένου οι πελάτες μας να κρατήσουν για πάντα τις καλύτερες καλοκαιρινές τους στιγμές. Χάρη στις πολύ χαμηλές τιμές της Κωτσόβολος οι φωτογ
Keywords
Τυχαία Θέματα