Σημαντική βράβευση για την LamdaHelix

22:43 22/7/2013 - Πηγή: PC Nea
Η LAMDA Hellix Α.Ε., μια από τις πλέον βραβευμένες και επιτυχημένες εταιρείες παροχής Neutral World-Class Data Center υπηρεσιών στη Νοτιο-Ανατολική Ευρώπη, ανακοινώνει τη βράβευσή της με το Ruban d’ Honneur for the RSM Entrepreneur of the Year 2012/13 Award στα European Business Awards.

Τα European
Business Awards είναι ένας ανεξάρτητος και από τους πιο έγκυρους διαγωνισμούς στην Ευρώπη. Τα βραβεία έχουν ως στόχο την προβολή και παρουσίαση της προόδου εταιρειών και ατόμων που διαπρέπουν στον τομέα τους δίνοντας έμφαση στην καινοτομία σε συνδυασμό με την εμπορική επιτυχία.

Η κατηγορία RSM Entrepreneur of the Year αναδεικνύει τους επιχειρηματίες με όραμα που έχουν συμβάλει στην επιτυχία της επιχείρησής τους μέσω αδιάκοπων στρατηγικών ενεργειών ανάπτυξης και επέκτασης του τομέα δραστηριοποίησής τους. Η κατανόηση των στόχων, η διαμόρφωση ιδεών και η λήψη αποφάσεων αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του ρόλου τους και επιβραβεύονται για την οξυδέρκεια και διορατικότητά τους.

Η διαδικασία ανάδειξης των νικητών διήρκησε ένα χρόνο και ξεκίνησε με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 15.000 επιχειρήσεων ενώ ολοκληρώθηκε με μόλις 100 Ruban d’Honneur finalists. Οι 100 πιο δυναμικές εταιρείες από 28 χώρες σε όλη την Ευρώπη επιλέχθηκαν ως αποδέκτες της τιμητικής διάκρισης Ruban d’Honneur για τις επιχειρήσεις τους με βάση τα επιχειρηματικά τους επιτεύγματα, το δυναμισμό τους και τα ηθικά τους πρότυπα.

Ο Απόστολος Κάκκος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, δήλωσε: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τη LAMDA Hellix αλλά και για εμένα προσωπικά η βράβευση με το Ruban d’ Honneur. Το βραβείο Ruban d’honneur RSM Entrepreneur of the Year 2012/13 μας κατατάσσει στις 100 πιο δυναμικές επιχειρήσεις σε όλη την Ευρώπη, ανεξαρτήτου μεγέθους ή τομέα και μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους, καθώς σε μία τόσο δύσκολη συγκυρία για την χώρα, μία 100% Ελληνική εταιρεία βραβεύεται Πανευρωπαϊκά για την επιχειρηματική της καινοτομία και πρόοδο, στον τομέα των υπηρεσιών Data Centres, έναν από τους πλέον προηγμένους και ανταγωνιστικούς τομείς παγκοσμίως.»
Keywords
Τυχαία Θέματα