Σημαντική συμφωνία Huawei – Telefόnica στη Μ. Βρετανία

11:43 8/6/2012 - Πηγή: PC Nea
Η Huawei, ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές λύσεων πληροφορικής και τεχνολογιών επικοινωνίας (ICT) παγκοσμίως, ανακοίνωσε την υπογραφή πενταετούς συμφωνίας συνεργασίας με την Telefόnica Μ. Βρετανίας, με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών διαχείρισης δικτύων επόμενης γενιάς.
Βάσει της συμφωνίας συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών, η Huawei αναλαμβάνει το σχεδιασμό και τη διαχείριση των συστημάτων μετάδοσης, την ασύρματη πρόσβαση καθώς και την κατασκευή του δικτύου κορμού της
Telefόnica.

Ο Victor Zhang, Διευθύνων Σύμβουλος της Huawei στη Μ. Βρετανία, αναφερόμενος στη συνεργασία τόνισε «είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την πρώτη τόσο μεγάλη συμφωνία παροχής υπηρεσιών διαχείρισης δικτύων επόμενης γενιάς. Αν και ήδη έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές με την Telefόnica σε διαφορετικές αγορές σε όλο τον κόσμο, η συγκεκριμένη συνεργασία αποτελεί σημαντικό βήμα στην ενίσχυση των σχέσεων των δύο εταιρειών καθώς εστιάζει στο «χτίσιμο» δικτύου υπηρεσιών διαχείρισης παγκοσμίου επιπέδου, υψηλών δυνατοτήτων στη Μ. Βρετανία».

Στο πλαίσιο της συμφωνίας 56 στελέχη της Telefόnica θα μεταφερθούν στη Huawei και θα εργαστούμε από κοινού στο σχεδιασμό και την κατασκευή του δικτύου. Επιπλέον 62 εργολάβοι θα μεταφερθούν στην Huawei και θα συμμετέχουν στην υλοποίηση του έργου. Οι μετακινήσεις αυτές διέπονται από τους κανόνες και τους όρους που προβλέπουν οι διεθνείς συμβάσεις προστασίας περί Απασχόλησης (the Transfer of Undertakings Protection of Employment (“TUPE”)

Ο κ. Zang συμπλήρωσε «καλωσορίζουμε τους 56 εργαζόμενους στην Huawei και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι καθώς πιστεύουμε ότι η εμπειρία τους θα είναι πολύτιμη για την Huawei, καθώς επιδιώκουμε να αναπτύξουμε από κοινού τις δυνατότητες διαχείρισης του δικτύου κορμού της Telefόnica στη Μ. Βρετανία. Πράγματι η συμφωνία αυτή, υπογραμμίζει περαιτέρω τη μακροπρόθεσμη δέσμευσή μας και τις επενδύσεις στην αγορά της Μ. Βρετανίας».

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου© pcnea.blogspot.comdon't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα