Σεμινάριο Believe in You: Αυτοπεποίθηση-Αυτοεκτίμηση

21:13 13/3/2015 - Πηγή: PC Nea
Η δράση Believe in you του ηλεκτρονικού περιοδικού flowmagazine.gr έρχεται στις 20 Μαρτίου με ένα δωρεάν σεμινάριο με θέμα την αγάπη και την πίστη στον εαυτό μας.

Το 17ο δωρεάν σεμινάριο θα φιλοξενηθεί ξανά στο χώρο του Public Συντάγματος και θα έχει ως θέμα: «Αυτοεκτίμηση- Αυτοπεποίθηση». Τo σεμινάριο είναι ανοιχτό στο ευρύ κοινό.

Το "Believe in you" αποτελεί μια δράση του
περιοδικού flowmagazine.gr που έχει ως στόχο τη βελτίωση της ψυχολογίας, καθώς και την ενδυνάμωση των ανθρώπων για να υλοποιήσουν τα όνειρά τους. Για να συμβάλλει σε αυτό, θέλει να προσφέρει γνώση, μέσα από εκπαίδευση, από ειδικούς διαφόρων τομέων.

Το νέο σεμινάριο έχει στόχο να δώσει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να αντιληφθούν το επίπεδο της αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησής τους, την επιρροή αυτών στη ζωή τους και πως θα τα βελτιώσουν ώστε να πετύχουν τους επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους τους.

Εισήγητριες είναι η Ειρήνη Πική, BSc, ΜΑ, PhD (Cand.), Ψυχολόγος, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και Καθηγήτρια Ψυχολογίας και η Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και Εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και Επικοινωνίας

Τόπος διεξαγωγής

Αίθουσα εκδηλώσεων, 5ος όροφος Public Συντάγματος
Καραγεώργη Σερβίας 1 Πλατεία Συντάγματος

Ημ/νία διεξαγωγής

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015, ώρες 18:00-21:00. Ώρα προσέλευσης: 17:30

Κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να δηλώσει συμμετοχή στη φόρμα που θα βρει εδώ -> http://www.flowmagazine.gr/believeinyou13.
Keywords
Τυχαία Θέματα