Σε "βασιλικό" σκηνικό η παρουσίαση των LG Cinema 3D

16:25 3/5/2011 - Πηγή: PC Nea
 Η LG Electronics πραγματοποίησε μία φαντασμαγορική εκδήλωση στη Γαλλία, με την οποία σηματοδότησε την παγκόσμια κυκλοφορία των τηλεοράσεων LG Cinema 3D, οι οποίες εισάγουν τη νέα γενιά της τρισδιάστατης τεχνολογίας της εταιρείας.



Στο μεγαλοπρεπές Le Grand Palais στο Παρίσι, 1.500 καλεσμένοι απόλαυσαν την πρεμιέρα των τηλεοράσεων
LG Cinema 3D, οι οποίες ενσωματώνουν την πρώτη επισήμως πιστοποιημένη “Flicker-Free” εικόνα στην αγορά, σε συνδυασμό με άνετα, ελαφριά και χωρίς μπαταρία γυαλιά, για ακόμη πιο φωτεινή εικόνα και μεγαλύτερη ευελιξία στις θέσεις και τη γωνία θέασης. Χάρη στα νέα χαρακτηριστικά, οι LG CINEMA 3D τηλεοράσεις αποτελούν ιδανική επιλογή για τη θέαση τρισδιάστατου περιεχομένου, για οικογένειες και μεγάλες παρέες.

«Οι τηλεοράσεις Cinema 3D της LG, είναι η άριστη επιλογή όταν πρόκειται για 3D ψυχαγωγία μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας με μεγαλύτερη άνεση», δήλωσε ο κ. Kyung-hoon Byun, Executive Vice President και Head of Overseas Sales and Marketing της LG Electronics Home Entertainment Company. «Ανυπομονούμε να δείξουμε σε όλους πόσο συναρπαστικές είναι οι νέες 3D τηλεοράσεις μας και τους λόγους για τους οποίους πιστεύουμε ότι θα αποτελέσουν το πρότυπο για την κατηγορία της 3D τεχνολογίας στις τηλεοράσεις».

Τη βραδιά της εκδήλωσης, περίπου 1.500 καλεσμένοι από ολόκληρη την Ευρώπη και άλλες περιοχές, συγκεντρώθηκαν στο Παρίσι για να παρακολουθήσαν την προβολή της νέας 3D ταινίας “Rio” σε μία γιγαντιαία οθόνη 27 μέτρων, πετυχαίνοντας δύο νέα ρεκόρ: ήταν το μεγαλύτερο κοινό που παρακολούθησε προβολή τρισδιάστατης ταινίας και στη μεγαλύτερη 3D οθόνη παγκοσμίως –τα οποία επικυρώθηκαν από τα Guinness World Records μετά το τέλος της εκδήλωσης. Η λαμψη της εκδήλωσης τονίστηκε και από την παρουσία των ηθοποιών Sophie Marceau και Isabelle Giordano, αλλά και του σκηνοθέτη Claude Lelouch, οι οποίοι παραβρέθηκαν στην προβολή της ταινίας.

«Η σύνδεση μεταξύ των LG CINEMA 3D και της ψυχαγωγίας είναι κάτι που προκύπτει φυσιολογικά» επισήμανε ο κ. Byun και συμπλήρωσε: «Για το λόγο αυτό οι LG CINEMA 3D θα έχουν παρουσία στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών τον προσεχή μήνα, ως μέρος μιας ευρύτερης καμπάνιας για να μιλήσουμε άμεσα στο κοινό για το πόσο έχει προοδεύσει η 3D τεχνολογία».

Η νέα σειρά τηλεοράσεων LG CINEMA 3D, εισέρχεται σε μία αγορά η οποία καθυστέρησε να αποδεχθεί το 3D τον πρώτο χρόνο, αλλά δείχνει έτοιμη να εξελιχθεί δυναμικά μέσα στο 2011. Ειδικότερα, σχεδόν όλα τα βασικά μοντέλα 3D τηλεοράσεων πέρυσι χρησιμοποιούσαν γυαλιά τεχνολογίας shutter, η γκάμα LG CINEMA 3D αξιοποιεί την τεχνολογία Film Patterned Retarder (FPR), που αντιμετωπίζει τα προβλήματα τα οποία εμπόδιζαν την άνετη θέαση στις προηγούμενες 3D τηλεοράσεις.

Επιπλέον, οι CINEMA 3D τηλεοράσεις της LG χρησιμοποιούν πολωμένο φίλτρο στην οθόνη, ώστε να μεταδίδουν διαφορετικές εικόνες για το δεξί και το αριστερό μάτι.

Οι εικόνες αυτές συνθέτονται από τα CINEMA 3D γυαλιά και το
Keywords
Τυχαία Θέματα