#positeavememories από Socialab και Lipton Ice Tea

19:22 12/12/2015 - Πηγή: PC Nea
Λίγο πριν το τέλος της φετινής χρονιάς, η Socialab εμπνεύστηκε και υλοποίησε για το Lipton Ice Tea μία προωθητική ενέργεια διαφορετική από τις άλλες.

Ο λόγος γίνεται για την ενέργεια "Positeave Memories", η οποία παρακινεί το κοινό να μοιραστεί τις πιο «θεteaκές» του αναμνήσεις από τη χρονιά που φεύγει, προκειμένου να βοηθήσουν να ανατείλει ο ήλιος πάνω από το κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, η ενέργεια φιλοξενείται
σε ένα ειδικά διαμορφωμένο microsite, του οποίο το background αποτελεί ένα time-lapse video από τη θέα του Λυκαβηττού στην πόλη της Αθήνας. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι πως το background αυτό θα αλλάζει όσο αυξάνονται οι αναμνήσεις των χρηστών, δίνοντας την ευκαιρία στους χρήστες να παρακολουθήσουν βήμα-βήμα την ανατολή του ήλιου πάνω από την Αθήνα.

Κάθε χρήστης έχει τη δυνατότητα να προσθέσει την πιο «θεteaκή» του ανάμνηση, εικόνα, βίντεο ή κείμενο, από τη χρονιά που τελειώνει στο microsite ή απλά να την αναρτήσει στα social media του (Facebook, Twitter, Instagram) με το hashtag: #positeavememories. Η πρώτη ανάμνηση της ενέργειας ήταν ένα βίντεο της Δούκισσας Νομικού, η οποία περιγράφει την αγαπημένη της ανάμνηση από το 2015.

Μέσα στο site, όμως, όχι μόνο «ξημερώνει» μία νέα θεteaκή μέρα στην πρωτεύουσα με τη βοήθεια όλων, αλλά κληρώνονται και πολλά δώρα Lipton Ice Tea σε όσους συμμετέχουν στην ενέργεια.
Keywords
Τυχαία Θέματα