Πληθώρα ομιλητών στο φετινό TEDxKalamata

21:30 28/5/2014 - Πηγή: PC Nea
Το 3ο TEDxKalamata, που φέρει τον τίτλο «limits», θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουνίου στο Θέατρο της Αρχαίας Μεσσήνης, εξετάζοντας τα όρια που προσδιορίζουν την ταυτότητα μας και μας προκαλούν.

Οι φετινοί ομιλητές είναι οι Alexandra Cousteau, περιβαλλοντολόγος εγγονή του Jacques Yves Cousteau, Guillaume Nerry, γάλλος
παγκόσμιος πρωταθλητής ελεύθερης κατάδυσης, Daniel «Cloud» Campos, χορευτής της Madonna και της Shakira, Simon Critchley, βρετανός φιλόσοφος του New School της Νέας Υόρκης, Alyssa Carson, η 12χρονη που θα ταξιδέψει στον πλανήτη Άρη, Adam Pearson, ηθοποιός του Hollywood, Γιώργος Λαζαρίδης, καλαματιανός πρωταθλητής στο τένις με αμαξίδιο, Encardia, ελληνικό συγκρότημα παραδοσιακής μουσικής της Μεσογείου, Κωστής Μαραβέγιας, Ελληνας μουσικός και παρουσιαστής της εκδήλωσης, και Locish & PeekInToo, ελληνικά startups που κατακτούν τον κόσμο με αφετηρία την Καλαμάτα.

Μεγάλος χορηγός είναι η Cosmote, χορηγοί οι Aegean Airlines, Costa Navarino, Ίδρυμα «Καπετάν Βασίλη» και Horizon Blu 5*. Υποστηρικτές οι Παπαδημητρίου Χ.Κ. ΑΒΕΤ, Horizon Blue Hotel, OTE TV, Μορέας Α.Ε και Viva.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα