Περαιτέρω άνοιγμα στην αγορά των ΗΠΑ με αποκλειστικό τοπικό διανομέα ανακοινώνει η Interworks AE

08:27 12/12/2015 - Πηγή: PC Nea
H Interworks AE, o κορυφαίος πάροχος λύσεων και υπηρεσιών cloud, ανακοινώνει την διάθεση της Interworks Cloud Platform στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσω αποκλειστικού τοπικού διανομέα.

Η βραβευμένη λύση διάθεσης και διαχείρισης Cloud υπηρεσιών και πελατολογίου της Interworks, που ήδη αποτελεί ένα ευρέως υιοθετημένο εργαλείο από παρόχους cloud
υπηρεσιών σε όλο τον κόσμο, διατίθεται πλέον στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσω αποκλειστικού διανομέα για όλη την Αμερικανική ήπειρο. Η λύση απευθύνεται σε Managed Service Providers, ISVs και Microsoft CSPs. H πλατφόρμα της Interworks προσφέρεται πλέον τόσο ως hosted υπηρεσία SaaS, όσο και ως ένα πλήρως εγκατεστημένο σύστημα στην υποδομή του πελάτη, με τοπική υποστήριξη και βαθιά γνώση της εγχώριας αγοράς. .
«Το μοντέλο της Interworks, με την Interworks Cloud Platform ως εργαλείο για την αυτοματοποίηση όλης της επιχειρηματικής διαδικασίας πώλησης, χρέωσης και διαχείρισης cloud υπηρεσιών, αλλά και την ταυτόχρονη παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών όπως Cloud Servers, Cloud Data Centers και μία πληθώρα άλλων υπηρεσιών Software as a Service, μετά την αρχική υιοθέτησή του στις Ηνωμένες Πολιτείες, πλέον ενδυναμώνεται με την έλευση του τοπικού μας διανομέα, σε μία ιδιαιτέρως απαιτητική και την πλέον ώριμη αγορά υπηρεσιών cloud παγκοσμίως» δηλώνει ο Βασίλης Ζωγράφος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Interworks AE.
«Το στοίχημα για την Interworks είναι να προωθήσει ακόμα αποτελεσματικότερα την τεχνογνωσία της σε λύσεις cloud, βοηθώντας έτσι επιχειρήσεις πληροφορικής που ήδη δραστηριοποιούνται ή θέλουν να ξεκινήσουν τη δική τους cloud business, να το κάνουν αυτό εύκολα, οικονομικά αλλά κυρίως αποτελεσματικά και ανταγωνιστικότερα. Φαίνεται ότι το στοίχημα αυτό, το κερδίζουμε» συμπληρώνει ο Βασίλης Ζωγράφος.
H λύση της Interworks Cloud Platform ως υπηρεσία, ήδη βοηθά μικρότερους—αλλά πολυπληθέστερους—MSPs, ISVs και επαγγελματίες του χώρου, να προσφέρουν τις πλέον αξιόπιστες cloud υπηρεσίες στους τελικούς τους πελάτες αλλά και να διευρύνουν το δίκτυο μεταπωλητών τους, εκμηδενίζοντας τα αρχικά αλλά και ελαχιστοποιώντας τα λειτουργικά τους κόστη. Παράλληλα, τους επιτρέπει να ξεκινήσουν τη διάθεση προϊόντων κι υπηρεσιών cloud μέσα σε ελάχιστες μέρες χρησιμοποιώντας το φιλικό και πλήρως παραμετροποιήσιμο στην εκάστοτε εταιρική ταυτότητα ηλεκτρονικό κατάστημα προϊόντων cloud που αποκτούν .
Keywords
Τυχαία Θέματα