Παρουσίαση των επαγγελματικών λύσεων της LG στην Κύπρο

04:15 20/12/2012 - Πηγή: PC Nea
Η Profelco Information Technologies και η Lemanco Electronics με πλούσιο portfolio LG ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων παρουσίασαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες LG για ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την LG την Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2012 στην Κύπρο.

Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων της LG προσφέρει ένα σημαντικό εύρος από εξειδικευμένες λειτουργίες και υπηρεσίες, ιδανικές για τις ανάγκες των ξενοδοχείων. Oι ξενοδοχειακές τηλεοράσεις (Hotel TVs), οι οποίες
προσφέρουν ολοκληρωμένη εμπειρία θέασης για τους επισκέπτες, το σύστημα Pro:Centric που δίνει τη δυνατότητα στους ξενοδόχους να προσαρμόσουν το περιεχόμενο της τηλεόρασης και οι λύσεις ψηφιακής σήμανσης (Digital Signage) σχεδιασμένες για να καλύπτουν τις αυξημένες ανάγκες των επαγγελματιών, αποτελούν την ιδανική λύση για τον ξενοδοχειακό κλάδο.

Οι αξιόπιστες επαγγελματικές λύσεις της εταιρείας ξεχωρίζουν κυρίως για τις καινοτόμες λειτουργίες, τον υψηλό σχεδιασμό, την προηγμένη τεχνολογία τους και την εξοικονόμηση ενέργειας και κόστους.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Palm Beach Hotel στη Λάρνακα, συμμετείχε πλήθος ενδιαφερομένων του ξενοδοχειακού κλάδου της Κύπρου.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα