Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Athens Innovation Breakfast της SAP

00:12 20/3/2012 - Πηγή: PC Nea
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα το Athens Innovation Breakfast αφιερωμένο στο mobility από τη SAP στο ξενοδοχείο Semiramis.

Το συγκεκριμένο αποτελεί μέρος των ενεργειών SAP Innovation
Breakfast series που θα εστιάσουν στους στρατηγικούς προϊοντικούς άξονες της SAP: Μobility/ Database&Technology /Applications /Analytics /InMemory /Cloud.

Στελέχη από 40 επιχειρήσεις παρακολούθησαν την εκδήλωση και ενημερώθηκαν για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο των εφαρμογών και της επιχειρησιακής ευφυΐας σε φορητές συσκευές.

“Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από περιορισμένους πόρους για επενδύσεις και αυξανόμενες απαιτήσεις σε αξία και αποδοτικότητα, η SAP εξακολουθεί να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις ανάγκες των πελατών, προτείνοντας λύσεις που αποφέρουν αποδεδειγμένα οφέλη. Οι προσφερόμενες λύσεις mobility εκμεταλλεύονται πλήρως την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε φορητές έξυπνες συσκευές, αξιοποιούν τις υφιστάμενες επενδύσεις αλλά ταυτόχρονα εξασφαλίζουν και τις μελλοντικές.” σημειώνει η κα Αλεξάνδρα Κοκκίνη, COO, SAP Ελλάδος & Κύπρου.

Στο Athens Innovation Roadshow παρουσιάστηκε η SAP Mobile Platform, μια σειρά λύσεων από εργαλεία, για την ανάπτυξη mobile εφαρμογών και τη διαχείριση φορητών συσκευών, καθώς και το SAP Store for Mobile Apps, μια σειρά έτοιμων εφαρμογών για φορητές συσκευές σε λειτουργικά συστήματα Android, iOS κ.α. Επίσης, παρουσιάστηκαν και οι λύσεις Mobile BI της SAP, για την κατανάλωση περιεχομένου επιχειρηματικής ευφυΐας σε κινητές συσκευές, οι οποίες ολοκληρώνονται πλήρως με το SAP HANA, τη καινοτομία της SAP στο πεδίο του in-memory computing, που δίνει προσφέρει ταχύτατη επεξεργασία σε μεγάλους όγκους δεδομένων.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα