Ολοκληρώθηκε η εκδήλωση του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Μακεδονίας «Baraza's Beauty Day»

06:36 16/4/2014 - Πηγή: PC Nea
Με αθρόα προσέλευση από τους Θεσσαλονικείς, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Απριλίου 2014, από τις 13.00 έως τις 17.00, η εκδήλωση “Baraza’s Beauty Day”, στο Café Bar Baraza στη παραλία Θεσσαλονίκης. Οι σπουδαστές του Τομέα Ομορφιάς του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Μακεδονίας, ήταν εκεί να υποδεχθούν τους επισκέπτες της εκδήλωσης.

Κατά
την διάρκεια της εκδήλωσης, οι σπουδαστές του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, μοιράστηκαν με τους επισκέπτες τα μυστικά για ένα άψογο styling σύμφωνα με τα τελευταία trends στον χώρο της ομορφιάς. Οι σπουδάστριες του Τομέα Αισθητικής εφάρμοσαν στους παρευρισκόμενους την τέχνη του make-up, σε ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό ύφος, ενώ οι σπουδαστές του Τομέα Κομμωτικής, δημιούργησαν υπέροχα βραδινά και μοντέρνα χτενίσματα.

Με απόλυτη προσήλωση, στη δέσμευση για παροχή εκπαίδευσης και κατάρτισης υψηλών προδιαγραφών, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ Μακεδονίας, συνεχίζει να διοργανώνει δράσεις, προκειμένου οι σπουδαστές τους να εξοπλιστούν με εμπειρικές γνώσεις, οι οποίες θα τους εφοδιάσουν για την μετέπειτα επαγγελματική τους πορεία.

Χορηγοί της εκδήλωσης: ΚΥΑΝΑ, Make me up

Πληροφορίες: Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη
T: 2310552406, iek@xinis.net, www.iek-xini.edu.gr, keas@xinis.net
Keywords
Τυχαία Θέματα