Όλα για το Euro στο gazzetta.gr

11:44 14/6/2012 - Πηγή: PC Nea
Το καυτό καλοκαίρι της μπάλας ξεκίνησε και το gazzetta.gr καλύπτει λεπτό προς λεπτό τα πάντα για την εκδήλωση, τους αγώνες, το παρασκήνιο του Εuro 2012 .Με ένα microsite αφιερωμένο αποκλειστικά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Πολωνίας και της Ουκρανίας, το gazzetta.gr φιλοδοξεί να αποτελέσει το πληρέστερο ηλεκτρονικό σημείο ενημέρωσης για τους έλληνες φίλαθλους.

Η
ενότητα περιλαμβάνει καθημερινή ειδησιογραφία, τόσο για την Ελληνική ομάδα αλλά και τις υπόλοιπες φιναλιστ, ζωντανή video κάλυψη των συνεντεύξεων του Σάντος και των διεθνών και φυσικά λεπτό προς λεπτό οι αγώνες της Εθνικής.

Οι διακεκριμένοι αθλητικογράφοι του gazzetta.gr καλύπτουν με ειδήσεις, σχολιασμό των αγώνων πριν και μετά την εξέλιξη τους. Βαθμολογίες, πρόγραμμα αγώνων, αναλυτικές πληροφορίες για όλες τις ομάδες της διοργάνωσης, και πλούσιο φωτογραφικό υλικό συμπληρώνουν την πληροφορία και συνθέτουν ένα πλούσιο οδηγό ενημέρωσης ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

Την εμπειρία συμπληρώνει η αναμετάδοση του πιο μοναδικού ποδοσφαιρικού road-trip της χρόνιας. Τρεις φίλοι, ο Βαγγέλης, ο Πάνος και ο Κώστας, έχουν ήδη ξεκινήσει το επταήμερο ταξίδι τους και περνούν οδικά από 9 χώρες και μας στέλνουν καθημερινά 3 φωτορεπορτάζ και ένα άκρως πρωτότυπο και χιουμοριστικό βιντεάκι που δίνει ρέστα.

Επίσης η ενότητα Euro 2012 είναι έτσι φτιαγμένη -responsive layout - που μπορεί να προσαρμόζει τα κείμενα και τις φωτογραφίες σε ό,τι συσκευή κι αν διαβάζετε, PC, κινητό τηλέφωνο, ακόμα και σε iPad.

Το Gazzetta τερμάτισε πρώτο με 3.445.132 εκατ. μοναδικούς επισκέπτες (unique visitors) το μήνα Μάιο (Google analytics – Μάιος 2012) και με πλούσιο περιεχόμενο, το οποίο ανανεώνεται σε πραγματικό χρόνο και με έμφαση σε ελληνικά και ξένα πρωταθλήματα, για όλα τα δημοφιλή αθλήματα, από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, μέχρι το βόλεϊ, το στίβο, το χάντμπολ, το ΝΒΑ, το πόλο και το τένις.

Aποκλειστικός αντιπρόσωπος διαφήμισης του www.gazzetta.gr, είναι η Thinkdigital

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου© pcnea.blogspot.grdon't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα