Οι "Πειρατές της Καραϊβικής" στα καταστήματα Κωτσόβολος

17:50 4/5/2011 - Πηγή: PC Nea
 Η εταιρεία Κωτσόβολος με αφορμή την κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης ταινίας της Disney «Οι Πειρατές της Καραϊβικής: σε Άγνωστα Νερά» διοργανώνει νέα προωθητική ενέργεια προσφέροντας μοναδικά δώρα.
Η αγαπημένη στο ελληνικό κοινό σειρά ταινιών «Οι Πειρατές της Καραϊβικής» επιστρέφει με μια νέα
περιπέτεια «σε άγνωστα νερά».Η αλυσίδα καταστημάτων Κωτσόβολος συμμετέχει στη δράση και καλεί τους πελάτες της να ζήσουν από κοντά τα κατορθώματα του Captain Jack Sparrow!

Έτσι προσφέρει μοναδικά δώρα μέσα από το νέο της διαγωνισμό με πρωταγωνιστές τους «Πειρατές της Καραϊβικής», ο οποίος ισχύει για το διάστημα 02 – 21 Μαΐου 2011.

Ο διαγωνισμός της Κωτσόβολος διεξάγεται με αφορμή την επικείμενη πρεμιέρα της νέας ταινίας της Disney «Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Σε άγνωστα νερά». Όσοι καταναλωτές «βάλουν πλώρη» για τα καταστήματα της Κωτσόβολος ή το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kotsovolos.gr το διάστημα από 2 έως 21 Μαΐου 2011 και αγοράσουν μία τηλεόραση ή ένα Βlu - Ray player Samsung, θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν μετά από κλήρωση τα ακόλουθα δώρα:

* Ένα μοναδικό ταξίδι στη Χαβάη για δύο άτομα για να δουν από κοντά τα μέρη όπου γυρίστηκε η πολυαναμενόμενη ταινία
* 350 διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας στις 17 Μαΐου 2011 σε 3D περιεχόμενο
* Πολλά συλλεκτικά δώρα από την ταινία

Το «Πειρατικό πλοίο» της Κωτσόβολος είναι έτοιμο να σαλπάρει και προσκαλεί όλους τους καταναλωτές να επισκεφθούν τα καταστήματά της και να «παίξουν» με την τύχη τους, διεκδικώντας μία θέση στο μοναδικό ταξίδι που προσφέρει στη Χαβάη.

Οι 350 διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της νέας ταινίας της Disney «Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Σε άγνωστα νερά» θα κληρωθούν στις 16 Μαΐου 2011 στο κατάστημα Κωτσόβολος του The Mall Athens, με τους τυχερούς να παραλαμβάνουν επιπλέον και ένα συλλεκτικό δώρο.

Ο νικητής του μεγάλου ταξιδιού που θα έχει την τύχη να ζήσει από κοντά τη μοναδική περιπέτεια των «Πειρατών της Καραϊβικής» θα αναδειχθεί και πάλι με κλήρωση στις 23 Μαΐου 2011 στο ίδιο κατάστημα.

Οι καταναλωτές μπορούν να βρουν τους όρους χρήσης καθώς και περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό, στο www.kotsovolos.gr

Η νέα ταινία της Disney «Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Σε άγνωστα νερά» θα προβάλλεται στις Ελληνικές αίθουσες από 19 Μαΐου, σε 3D.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα