Ο Όμιλος Αττικών Εκδόσεων λανσάρει το Askmen.com

12:25 26/4/2014 - Πηγή: PC Nea
Ο Όμιλος Αττικών Εκδόσεων λανσάρει στις αρχές Μαϊου στην Ελλάδα την ελληνική έκδοση του Askmen.com, του μεγαλύτερου lifestyle portal στον κόσμο, με 16 εκατ. χρήστες παγκοσμίως και 130 εκατ. page views μηνιαίως, μόνο στις ΗΠΑ.

To Αskmen.com θεωρείται ο πρώτος σε διείσδυση ιστότοπος στο ηλικιακό γκρουπ
18-34 χρόνων και ο πιο αναγνωρίσιμος αντρικός τίτλος στις ηλικίες 18-49. Λανσαρίστηκε το 1999 στις ΗΠΑ και μέσα σε δύο μόλις χρόνια κατέκτησε την πρώτη θέση σε επισκεψιμότητα παγκοσμίως στο αντρικό κοινό. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «Αποστολή του Askmen.gr είναι να καθοδηγήσει κάθε σύγχρονο άντρα να γίνει καλύτερος.

Αυτή άλλωστε είναι και η θεμελιώδης αρχή του brand που έχει ήδη δημιουργήσει ένα «κίνημα» εκατομμυρίων οπαδών σε όλον τον κόσμο που θεωρούν το Askmen.com ως τον απόλυτο οδηγό του αντρικού lifestyle».

Η θεματολογία του Αskmen.gr θα καλύπτει ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων του σύγχρονου Έλληνα, πάντα με έμφαση στις έγκυρες συμβουλές και το know how, από επικαιρότητα, οικονομία, show business, sports, καριέρα, σχέσεις, σεξ, αυτοκίνητα, gadget, μόδα. Την αρχισυνταξία του Askmen.gr αναλαμβάνει ο Αντώνης Τζαβάρας, ενώ τη Διεύθυνσή του ο Κωνσταντίνος Τσίτσας, Διευθυντής επίσης των αντρικών περιοδικών Esquire και Playboy του Ομίλου των Αττικών Εκδόσεων.
Keywords
Τυχαία Θέματα