Νέος Eμπορικός Διευθυντής στη LAMDA Hellix

04:26 27/1/2012 - Πηγή: PC Nea
Η LAMDA Hellix, θυγατρική της LAMDA Development, αναγνωρισμένη από την ICAP Group ως μία από τις Strongest Companies in Greece, βραβευμένη το 2011 με το Best European Data Center Facilities Management Award, το 2010 με το Best European
Green Initiative Award και το 2009 ως Best Regional Data Centre Operator in Europe, ανακοίνωσε τη δημιουργία νέας Εμπορικής Διεύθυνσης προκειμένου να ενισχυθεί περαιτέρω η εμπορική και επικοινωνιακή πολιτική της εταιρείας απαντώντας στις αυξημένες προκλήσεις της αγοράς.
Commercial Director αναλαμβάνει ο Αλέξανδρος Μπεχράκης, ο οποίος μέχρι πρόσφατα τελούσε καθήκοντα Sales & Marketing Manager της εταιρείας CISCO Hellas S.A., με πολυετή εμπειρία στο χώρο των πωλήσεων και του Marketing στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ο Απόστολος Κάκκος, Διευθύνων Σύμβουλος της LAMDA Hellix, ανέφερε σχετικά: «Η LAMDA Hellix, αποτελεί τον μεγαλύτερο και πλέον εξειδικευμένο πάροχο Certified Neutral World-Class Data Center Services στην Νοτιοανατολική Ευρώπη. Καλωσορίζουμε τον Αλέξανδρο στη LAMDΑ Hellix και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.. Είμαστε σίγουροι ότι ο Αλέξανδρος θα συμβάλλει δυναμικά στην περαιτέρω ανάπτυξη και ενίσχυση της εταιρείας».

Ο Αλέξανδρος Μπεχράκης δήλωσε: «Είναι μεγάλη μου χαρά να ενώσω τις δυνάμεις μου με την LAMDA Hellix.. Ο τομέας των Data Centers και των υπηρεσιών γύρω από αυτά, αποτελεί έναν από τους πλέον ενδιαφέροντες και αναπτυσσόμενους τομείς και είναι χαρά μου να συμβάλλω στην ήδη επιτυχημένη πορεία της εταιρείας».

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα