Νέες πρωτιές για την Canon/Océ και στο Professional Printing

20:32 28/3/2014 - Πηγή: PC Nea
Η Intersys A.E., επίσημη αντιπρόσωπος του τομέα Business Imaging and Professional Print της Canon και της Océ στην Ελληνική αγορά, ανακοινώνει ότι κατέκτησε την πρώτη θέση στα μερίδια αγοράς στην κατηγορία των Ασπρόμαυρων Παραγωγικών Συστημάτων Εκτύπωσης καθώς και στην κατηγορία των Μηχανημάτων Σχεδίου, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Infosource για το σύνολο του 2013.

Αναλυτικότερα, στο σύνολο των μηχανημάτων της
κατηγορίας Ασπρόμαυρα Μηχανήματα Κομμένου Φύλλου Μεγάλης Παραγωγής (Production Devices BW Cut Sheet) για το 2013, η Intersys κατέκτησε την πρώτη θέση με ποσοστό 31,4%, διπλασιάζοντας το μερίδιο της σε σχέση με το 2012.

Στην αγορά των Μηχανημάτων Σχεδίου, η Intersys επίσης κατέκτησε την πρώτη θέση, με ποσοστό 47,6% για το σύνολο του 2013, τριπλασιάζοντας το μερίδιο της σε σχέση με το 2012 .

Ο Παντελής Βούλγαρης, Professional and Production Print Senior Product Manager της Intersys, σχολίασε σχετικά με τα αποτελέσματα: «όπως είναι γνωστό η Canon, μετά την πρόσφατη εξαγορά της Océ, αποτελεί τον σημαντικότερο κατασκευαστή στον χώρο των συστημάτων επαγγελματικής εκτύπωσης. Σε μια δύσκολη αγορά, με περιορισμένες τις ευκαιρίες και τις επενδύσεις των πελατών, η Intersys κατάφερε να αξιοποιήσει στο μέγιστο βαθμό αυτό το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Εστιάζοντας στις απαιτήσεις του πελάτη και προσφέροντας επαγγελματικές καινοτόμες λύσεις, καθιερώθηκε ως ένας κύριος προμηθευτής συστημάτων παραγωγικής εκτύπωσης, αυξάνοντας εντυπωσιακά τα μερίδιά της».
Keywords
Τυχαία Θέματα