Μοναδική προσφορά Used Games μόνο στα Public

21:03 23/7/2012 - Πηγή: PC Nea
Τα καταστήματα Public (www.public.gr), παρέχουν για τους επισκέπτες τους την υπηρεσία Used Games (http://www.public.gr/used-games/faq/) και για λίγες μέρες κάνουν μια gameati καλοκαιρινή προσφορά αφού, μέχρι τις 4/8, με την επιστροφή 3 παλιών games
προσφέρουν οποιοδήποτε νέο game στη μισή τιμή.
Συγκεκριμένα στο πλαίσιο της αποκλειστικής υπηρεσίας used games των Public (www.public.gr), οι απανταχού gamers έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν οποιοδήποτε νέο game με έκπτωση 50%, επιστρέφοντας οποιαδήποτε 3 από τα παλιά τους games. Η προσφορά δεν ισχύει για collector’s edition games αλλά και όταν η αξία των επιστρεφόμενων games είναι πάνω από το 50% της αξίας του επιλεγμένου νέου game. Στη δεύτερη περίπτωση γίνεται κανονικά η χρήση της υπηρεσίας Used Games.

Με την υπηρεσία Used Games ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα είτε να αγοράσει used games σε προσιτές τιμές, είτε να επιστρέψει όσα παλιά games επιθυμεί, αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση. Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα used games συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας 90 ημερών. Η υπηρεσία ισχύει για παιχνίδια που αφορούν στις κονσόλες Playstation 2, Playstation 3, PSP, PS Vita, Xbox 360, Nintendo DS & 3DS και Wii.

Τα καταστήματα Public (www.public.gr) διαθέτουν μια διαρκώς ανανεωμένη λίστα gaming που περιέχει περισσότερους από 2.500 τίτλους γεγονός που τα καθιστά ως τον απόλυτο προορισμό για gaming.
ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου© pcnea.blogspot.grdon't copy articles from pcnea.blogspot.gr without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα