ΜWC 2012: η Ericsson ανακοίνωσε τα νέα της προϊόντα

23:37 28/2/2012 - Πηγή: PC Nea
Στην ετήσια Συνέντευξη Τύπου στο Mobile World Congress, η Ericsson ανακοίνωσε τις συμφωνίες και τις παρουσιάσεις νέων προϊόντων που θα επιτρέψουν την ταχεία μετάβαση σε real time επικοινωνία για τις επιχειρήσεις και την κοινωνία.
Ο Hans Vestberg, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος δήλωσε: «Ο συνδυασμός
της ηγεσίας στις κινητές ευρυζωνικές υπηρεσίες, τις υπηρεσίες διαχείρισης και τις λύσεις υποστήριξης (OSS / BSS) μας δίνει μια απαράμιλλη ικανότητα να υποστηρίξουμε τους πελάτες μας με επιτυχία έτσι ώστε να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες της Διαδικτυωμένης Κοινωνίας».

Ο H. Vestberg αναφέρθηκε στο 2011, όπου η κινητή ευρυζωνικότητα οδήγησε σε μια ισχυρή ανάπτυξη της αγοράς, αν και οι δαπάνες των παρόχων είχαν πιο αργό ρυθμό κατά το τέταρτο τρίμηνο.

Το ισχυρό χαρτοφυλάκιο, συμπεριλαμβανομένης της ‘οικογένειας’ των RBS6000 base stations, συνέβαλε στην αύξηση του μεριδίου αγοράς της Ericsson. Πρόσθεσε: «Τα αρχικά δεδομένα μας για την εσωτερική αγορά δείχνουν ότι το μερίδιο αγοράς μας στον κινητό εξοπλισμό του δικτύου αυξήθηκε από 32% σε 38% κατά τη διάρκεια του 2011».

Ο H. Vestberg αναφέρθηκε και στα οικονομικά αποτελέσματα: «Πιστεύουμε ότι οι βάσεις της βιομηχανίας και οι προβλέψεις για μακροπρόθεσμα θετική εξέλιξη παραμένουν σταθερές. Βραχυπρόθεσμα, αναμένουμε οι επιχειρήσεις να συνεχίσουν να είναι προσεκτικές με τις δαπάνες, λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες, όπως η μακρο-οικονομία και η πολιτική αβεβαιότητα.
Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε και να ακολουθούμε τη στρατηγική μας, πράγμα που σημαίνει ότι θα υπάρξει ‘συνδυασμός’ εργασιών, με μεγαλύτερη κάλυψη και έργα εκσυγχρονισμού δικτύων σε σχέση με έργα για τη χωρητικότητα των δικτύων».

Η σύγκλιση του mobility, της ευρυζωνικότητας και του cloud έχει προχωρήσει σε τέτοιο σημείο, όπου άλλες βιομηχανίες ‘ενεργοποιούν’ τώρα στρατηγικές για να συνδυάσουν αυτές τις δυνάμεις. Ένα παράδειγμα σε αυτόν τον τομέα είναι το ‘m-commerce’.

Ο H. Vestberg παρουσίασε τη συμφωνία, η οποία καθιστά τον πάροχο ‘ΜΤΝ’ τον πρώτο που θα αναπτύξει την πλατφόρμα ‘Ericsson Converged Wallet’. Αυτή είναι μια νέα συμπληρωματική υπηρεσία για το ολοκληρωμένο προπληρωμένο σύστημα χρέωσης της υπηρεσίας κινητής οικονομικής λύσης για τους καταναλωτές της ΜΤΝ στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

«Δεσμευόμαστε για την πλήρη οικοδόμηση ενός ‘m-commerce’ οικοσυστήματος, όπου αποτελεί τον λόγο που δίνει νόημα στην ανακοίνωση της συμφωνία μας και με τη ‘Western Union’, τον μεγαλύτερο πάροχο χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στον κόσμο», δήλωσε ο H. Vestberg.

Η Diane Scott, Εxecutive Vice President, Chief Marketing Officer και Πρόεδρος της Western Union Ventures, συμμετείχε στις δηλώσεις του Vestberg: «Μαζί, η Ericsson και η Western Union μπορεί να φέρουν σημαντικές υπηρεσίες ‘mobile money’ σε περισσότερα μέρη του κόσμου από ποτέ – ‘ξεκλειδώνοντας’ τη δύναμη των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο».

Η διαθεσιμότητα των υπηρεσιών κ
Keywords
Τυχαία Θέματα