Λύσεις Πληροφορικής στα ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2014 από τη NetU

08:30 17/5/2014 - Πηγή: PC Nea
Η NetU, κορυφαία και πρωτοπόρος εταιρεία παροχής επιχειρηματικών λύσεων πληροφορικής, συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Ναυτιλίας ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2014, στο περίπτερο B 2.111 που διοργανώνεται στο Εκθεσιακό Κέντρο METROPOLITAN EXPO CENTRE από 2 έως 6 Ιουνίου.

Η NetU θα παρουσιάσει μια σειρά από λύσεις βασισμένες στις πλατφόρμες επιχειρηματικού λογισμικού της Infor και της Saleforce. Πολλές ναυτιλιακές επιχειρήσεις έχουν δημιουργήσει το δικό τους ανταγωνιστικό πλεονέκτημα επιλέγοντας τις λύσεις της NetU και βρίσκοντας σε αυτές :

-Συστήματα Λογιστικής και Χρηματοοικονομική διαχείρισης (ERP), με το Infor SunSystems 6.
-Reporting & Επιχειρηματική πληροφόρηση, με το Infor Query & Analysis 10.
-Λύσεις Performance Management (Budgeting, Planning, Consolidation), με το Infor CPM 10.
- Υποστήριξη XBRL, SOX και Financial Reporting για τις εισηγμένες σε Αμερικάνικα Χρηματιστήρια.
-Διαχείριση της εξυπηρέτησης των πελατών και προμηθευτών με την λύση CRM Salesforce.

Η εταιρία Infor, την οποία εκπροσωπεί η NetU σε Ελλάδα, Κύπρο και Σερβία, είναι ο 3ος μεγαλύτερος προμηθευτής επιχειρησιακού λογισμικού και ο 10ος μεγαλύτερος όμιλος πληροφορικής παγκοσμίως.

H εταιρία Salesforce.com την οποία εκπροσωπεί η NetU σε Ελλάδα και Κύπρο είναι η μεγαλύτερη εταιρία λύσεων CRM παγκοσμίως, με έσοδα $3.8 δισεκατομμύρια και περισσότερους από 100,000+ πελάτες παγκοσμίως.

Με πελάτες στην ναυτιλία όπως Maran Gas/Anangel, Arcadia, V.Ships, Alassia, Kristen Marine/Roxana, Safety, Niver Lines, Dalex, Nomikos, Aegean Speed Lines, Carras, Olympic Shipping, Stealth Gas, Top Ships κ.α, η NetU παρέχει λύσεις στη ναυτιλιακή βιομηχανία από το 1991, έχοντας αναπτύξει σημαντική τεχνογνωσία και ολοκληρωμένες λύσεις λογισμικού.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στις ιστοσελίδες http://www.netugroup.com και www.posidonia-events.com/
Keywords
Τυχαία Θέματα