Κυκλοφόρησε το τέταρτο τεύχος του byteme.digital

12:10 4/5/2011 - Πηγή: PC Nea

Κυκλοφόρησε σήμερα το τέταρτο τεύχος του byteme.digital με ένα μεγάλο αφιέρωμα στην pixel art –γιατί όσα χρόνια κι αν περάσουν, μια χούφτα από pixels θα έχει πάντα την ικανότητα να μας γοητεύει.


Πέραν αυτού και μεταξύ όλων των άλλων, στο νέο τεύχος του byteme.digital θα διαβάσετε για την «καλλιτεχνική σχέση» των Ιαπώνων με την… καταστροφή, θα βρείτε θέμα για τα ψηφιακά ναρκωτικά και θα απολαύσετε ένα σούπερ αφιέρωμα
στα κατορθώματα μιας από τις πιο αμφιλεγόμενες προσωπικότητες του παγκόσμιου πολιτικού στερεώματος, τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Ακόμα, κινηματογράφος, videogames, αυτοκίνητα, gadgets, shopping, προτάσεις και agenda, όλα με το μοναδικό στυλ του byteme.digital.

Στο τέταρτο τεύχος του byteme.digital θα βρείτε επίσης όχι έναν αλλά δύο διαγωνισμούς! Θέλετε να μάθετε πώς θα κερδίσετε ένα iPad 2 και εξοπλισμό και συνδρομή Tooway; Το byteme.digital σας περιμένει!

Α! Και σε περίπτωση που θέλετε να πάρετε μια γεύση της μοναδικής εμπειρίας που προσφέρει το byteme.digital, ρίξτε μια ματιά στο σχετικό βίντεο (http://www.youtube.com/watch?v=YKttUngm6b0)

To byteme.digital θα το βρείτε δωρεάν στο iTunes App Store της Apples για iPad, ή στο www.byteme.gr/digital για PC, Mac & Linux.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα