Κορυφαίες εκτυπώσεις για φωτογράφους με απαιτήσεις

08:36 23/11/2011 - Πηγή: PC Nea
H Intersys AE, επίσημη αντιπρόσωπος των προϊόντων της Canon για την ελληνική αγορά, ανακοίνωσε την διάθεση δύο νέων Κορυφαίων Πολυμηχανημάτων, τα οποία είναι ιδανικά για τους λάτρεις της φωτογραφίας.
Τα PIXMA MG6250 και PIXMA MG8250 διαθέτουν πληθώρα προηγμένων χαρακτηριστικών, προσφέροντας εκτυπώσεις ποιότητας φωτογραφικού εργαστηρίου σε εντυπωσιακές ταχύτητες.
Επιπλέον οι παρεχόμενες πρωτοποριακές εφαρμογές λογισμικού επιτρέπουν στους χρήστες να απολαμβάνουν και να αξιοποιούν τις φωτογραφίες τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με
κομψή σχεδίαση και βελτιωμένες δυνατότητες διασύνδεσης, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης στη νέα υπηρεσία PIXMA Cloud Link και της εκτύπωσης από κινητές συσκευές, οι νέοι εκτυπωτές προσφέρουν έξυπνα χαρακτηριστικά και εξαιρετική ευχρηστία, χωρίς να θυσιάζουν στο ελάχιστο την απαιτούμενη ποιότητα εικόνας.

Η μοντέρνα σχεδίαση του κορυφαίου μοντέλου της σειράς, PIXMA MG8250, είναι εμπνευσμένη από τη σειρά φωτογραφικών μηχανών EOS, με ματ μαύρο φινίρισμα.

Εύκολος χειρισμός
Ο χειρισμός των PIXMA MG6250 και PIXMA MG8250 γίνεται μέσω του μοναδικού, Έξυπνου Συστήματος Αφής της Canon, το οποίο παρέχει εύκολες οδηγίες και υποδείξεις μέσω του φωτισμού του πάνελ αφής. Το πάνελ φωτίζεται βοηθώντας το χρήστη στην ενεργοποίηση επιλογών και επισημαίνοντας τις λειτουργίες που είναι διαθέσιμες κάθε στιγμή.

Το σύστημα Εύκολου Χειρισμού και στα δύο μοντέλα προσφέρει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε μια μεγάλη γκάμα λειτουργιών. Οι χρήστες του PIXMA MG8250 έχουν επίσης στη διάθεσή τους τη μονάδα σαρωτή φιλμ 35mm που είναι ενσωματωμένη στο επάνω κάλυμμα του συστήματος, για εύκολη παραγωγή εκτυπώσεων επαγγελματικής ποιότητας απευθείας από αρνητικά φιλμ 35 χιλ. και σλάιντ σε πλαίσια, με ανάλυση έως 4800 x 9600 dpi.

Άψογες εκτυπώσεις - εργονομία
Για την παραγωγή αποτελεσμάτων κορυφαίας ποιότητας, τα νέα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με την κεφαλή εκτύπωσης FINE της Canon, η οποία παράγει σταγονίδια μελανιού με ελάχιστο όγκο 1pl και επιτυγχάνει ανάλυση εκτύπωσης έως 9600dpi.

Το σύστημα 6 μελανιών στα PIXMA MG6250 και PIXMA MG8250 περιλαμβάνει ένα μαύρο μελάνι τύπου pigment και ανεξάρτητα δοχεία μελανιού τύπου dye για μαύρο, ματζέντα, κυανό, κίτρινο και γκρι χρώμα, τα οποία επιτρέπουν την παραγωγή φωτογραφιών με ομαλές διαβαθμίσεις χρωμάτων και χωρίς κόκκο.

Το πρόσθετο γκρι μελάνι διασφαλίζει τη δημιουργία μονόχρωμων εκτυπώσεων επαγγελματικής ποιότητας, ενώ για την παραγωγή μιας φωτογραφίας 10x15 εκ. χωρίς περιθώρια απαιτούνται περίπου 20 δευτερόλεπτα και στα δύο μοντέλα.

Βελτιωμένες δυνατότητες διασύνδεσης
Τα PIXMA MG6250 και PIXMA MG8250 προσφέρουν προηγμένες δυνατότητες διασύνδεσης, επιτρέποντας την απευθείας πρόσβαση σε υλικό αποθηκευμένο στο Internet από τον εκτυπωτή. Η υπηρεσία PIXMA Cloud Link επιτρέπει στους χρήστες να εκτυπώνουν φωτογραφίες απευθείας από ηλεκτρονικά άλμπουμ χρησιμοποιώντας τις τοποθεσίες CANON iM
Keywords
Τυχαία Θέματα