Ηλεκτρονικά έως 15/6 οι οριστικές δηλώσεις ΦΜΥ

10:50 16/5/2011 - Πηγή: PC Nea
Μέχρι τις 15 Ιουνίου θα πρέπει να έχουν υποβληθεί ηλεκτρονικά στις εφορίες οι οριστικές δηλώσεις Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών καθώς και όλα τα στοιχεία που προβλέπεται να περιλαμβάνεται στις εκδιδόμενες βεβαιώσεις αποδοχών ή συντάξεων και λοιπών παροχών που καταβλήθηκαν.

Το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε τον τύπο και το περιεχόμενο της Οριστικής Δήλωσης Απόδοσης Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών (Φ.Μ.Υ. - Έντυπο Ε7-Φ-01.015), καθώς και υποχρέωσης υποβολής της και απόδοσης του φόρου με τη χρήση ηλεκτρονικής
μεθόδου επικοινωνίας ή με μαγνητικό μέσο, κατά περίπτωση.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις, οι αρχικές οριστικές εμπρόθεσμες δηλώσεις απόδοσης φόρου μισθωτών υπηρεσιών, οικονομικού έτους 2011, και ανεξάρτητα αν προκύπτει ή όχι ποσό φόρου για απόδοση, καθώς και οι αρχικές οριστικές εκπρόθεσμες δηλώσεις ΦΜΥ, για τις οποίες προκύπτει ποσό φόρου για απόδοση, υποβάλλονται και ο τυχόν φόρος αποδίδεται αποκλειστικά και μόνο με τη χρήση ηλεκτρονικής μεθόδου επικοινωνίας μέσω διαδικτύου, στον δικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφορικών Συστημάτων (Γ.Γ.Π.Σ.) www.gsis.gr ανεξάρτητα αν ο υπόχρεος είναι επιτηδευματίας ή όχι και ανεξάρτητα από την κατηγορία βιβλίων του Κ.Β.Σ. που τηρούνται και από τον τρόπο ενημέρωσής τους (μηχανογραφικά ή χειρόγραφα).

ΠΗΓΗ: marketbeast.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα