Η προηγμένη τεχνολογία των λευκών συσκευών της LG εξασφαλίζει υψηλή απόδοση και μικρότερη επιβάρυνση για το περιβάλλον

03:52 8/4/2014 - Πηγή: PC Nea
Το γοητευτικό σκηνικό της Βενετίας επέλεξε η LG Electronics (LG) για την ευρωπαϊκή στάση του διεθνούς roadshow LG InnoFest 2014, όπου και παρουσίασε τις νέες σειρές των οικιακών της συσκευών για το 2014.

Σε μία πόλη με έντονη παράδοση, αλλά και έντονες οικολογικές ανησυχίες, η πρωτοπόρος κορεατική εταιρεία θέλησε να υπογραμμίσει τον τρόπο με τον οποίο η σύγχρονη τεχνολογία οικιακών συσκευών μπορεί να συμβάλλει στην εξοικονόμηση
ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος, προσφέροντας παράλληλα και ένα υψηλό επίπεδο άνεσης για τους καταναλωτές.

«Οι ευρωπαίοι καταναλωτές δίνουν ιδιαίτερη σημασία σε ό,τι συνδέεται με την προστασία του περιβάλλοντος και την ενέργεια που καταναλώνουν οι συσκευές τις οποίες χρησιμοποιούν στο σπίτι τους καθημερινά,» δήλωσε ο Seong-jin Jo, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της LG Electronics Home Appliance Company. «Τα νέα μοντέλα ψυγείων και πλυντηρίων της LG για 2014 αξιοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας LG προκειμένου να προσφέρουν ένα μοναδικό συνδυασμό λειτουργικότητας, υψηλής απόδοσης και οικονομίας, που ωφελεί και τον καταναλωτή, και το περιβάλλον.»

Νέοι Ψυγειοκαταψύκτες Υψηλής Ενεργειακής Απόδοσης
Οι νέοι ψυγειοκαταψύκτες της LG για το 2014 χαρακτηρίζονται από υψηλή αντοχή, μειωμένο επίπεδο θορύβου, καλύτερο έλεγχο της ψύξης και χαμηλότερη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας. Διαθέτουν συμπιεστή νέας γενιάς, Inverter Linear Compressor και προηγμένη τεχνολογία Total No Frost, ώστε να διατηρούν τα τρόφιμα πιο φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ο προηγμένος σχεδιασμός τους εξασφαλίζει ταχύτερη και ομοιόμορφα κατανεμημένη ψύξη σε ολόκληρο το εσωτερικό του θαλάμου, ενώ το σύστημα Multi Air Flow εγγυάται ότι το κρέας που βρίσκεται, για παράδειγμα, στο επάνω ράφι έχει την ίδια θερμοκρασία με τα λαχανικά που βρίσκονται στο πιο χαμηλό. Παράλληλα, μια σειρά από λειτουργίες αυξάνουν την άνεση του χρήστη και εξασφαλίζουν την καλύτερη εκμετάλλευση του χώρου ψύξης.

Η Door-in-Door™ καινοτομία προσφέρει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στα τρόφιμα και τα ποτά που καταναλώνονται πιο τακτικά. Επιπλέον, ο πρόσθετος χώρος στο ράφι δίνει την έξυπνη επιλογή στους καταναλωτές για να διατηρούν οργανωμένο το περιεχόμενο του ψυγείου τους βάσει του τρόπου ζωής τους, ενώ ταυτόχρονα μειώνεται η απώλεια του κρύου αέρα έως 41 τοις εκατό σε σχέση με το άνοιγμα της κυρίως πόρτας του ψυγείου. Με τη μείωση των εναλλαγών της θερμοκρασίας που υπάρχουν όταν ανοίγει η πόρτα, η καινοτομία Door-in-Door™ βοηθάει το φαγητό να παραμείνει φρέσκο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Ο σχεδιασμός Zero Clearance επιτρέπει στην πόρτα να ανοίγει σε γωνία 90 μοιρών, διευκολύνοντας την τοποθέτηση μεγάλων δίσκων ή ταψιών, ενώ η κομψή λαβή Easy Open επιτρέπει το άνοιγμα της πόρτα του ψυγείου με ελάχιστη προσπάθεια. Επιπλέον, η μοναδική τεχνολογία Pure N Fresh™ της LG απομακρύνει τις δυσάρεστες οσμές από το εσωτερικό του θαλάμου, εξασφαλίζοντας την εισαγωγή φρέσκου αέρα μέσα από ειδικά σχεδιασμένα φίλτρα.

Τέλος, αποδεικνύοντας στην πράξη τη μεγάλη τους αξιοπιστία, η LG προσφέρει εγγύηση 10 ετών, τόσο για τους συμπιεστές Inverter Linear Compressor, όσο και για τα αντίστοιχα συστήματα ελέγχου της λειτουργίας τους.

Προηγμένη τεχνολογία για καλύτερη και πιο οικολογική πλύση
Εκτός από την εξοικονόμηση ενέργειας, η LG κατανοεί και τη σημασία της διαχείρισης των υδατικών πόρων σε παγκόσμιο επίπεδο. Γι’ αυτό προσπαθεί να ενσωματώνει στο σχεδιασμό των πλυντηρίων της και αυτή τη διάσταση, με στόχο τη μακροπρόθεσμη προστασία του περιβάλλοντος. Αξιοποιώντας την αποκλειστική τεχνολογία 6 Motion Direct Drive, τα πλυντήρια LG υπολογίζουν αυτόματα το βάρος των ρούχων και το νερό που χρειάζεται για να πλυθούν, προκειμένου να αποφεύγεται η σπατάλη νερού, ενώ η δυνατότητα του κάδου να περιστρέφεται με διαφορετικές ταχύτητες προσφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα τα οποία, υπό κανονικές συνθήκες, μόνο το πλύσιμο στο χέρι θα μπορούσε να εξασφαλίσει.

Επίσης, χάρη στην εντυπωσιακή τεχνολογία TurboWash™, κάθε μοντέλο από τη νέα σειρά για το 2014 είναι 40% περισσότερο αποδοτικό σε σχέση με τα πλυντήρια ενεργειακής κλάσης A+++. Μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας κατά 15%, τα πλυντήρια ρούχων τελευταίας τεχνολογίας της LG μπορούν να βοηθήσουν τον καταναλωτή να μειώσει τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος καθώς και το ενεργειακό του αποτύπωμα.

Τέλος, η τεχνολογία TrueSteam™ της LG επιτρέπει την αφαίρεση των σκληρών λεκέδων, των οσμών και των ανεπιθύμητων τσακίσεων από τα ρούχα. Κρατώντας ακόμα και τα πιο ευαίσθητα ρούχα απαλά και δροσερά, αυτή η έξυπνη τεχνολογία διατηρεί την αρχική ποιότητα των υφασμάτων και καταργεί την ανάγκη για μαλακτικά απορρυπαντικά με χημικά συστατικά.
Keywords
Τυχαία Θέματα