Η ΟΚΙ παρουσιάζει τη νέα σειρά DICOM Laser/LED εκτυπωτών

15:38 9/7/2013 - Πηγή: PC Nea
Τους πρώτους παγκοσμίως Laser-LED εκτυπωτές με ενσωματωμένο πρωτόκολλο DICOM παρουσίασε η ΟΚΙ, στοχεύοντας την αγορά της Υγείας με πλήρως εξειδικευμένες λύσεις εκτύπωσης.

Το πρωτόκολλο DICOM (Digital Imaging and Communications in Medicine) χρησιμοποιείται διεθνώς για τη διαχείριση, αποθήκευση, μετάδοση και εκτύπωση ιατρικού υλικού. Η νέα σειρά Α4 και Α3 εκτυπωτών της ΟΚΙ ενσωματώνει πλήρως το πρωτόκολλο DICOM και δεν απαιτεί καμία περαιτέρω εγκατάσταση εξωτερικού driver, ή print
server.

Η σειρά DICOM της ΟΚΙ αποτελείται από δύο Α4 (C610DM, C711DM) και δύο Α3 (C831DM, C910DM) έγχρωμους εκτυπωτές. Στιβαροί, ευέλικτοι και εύχρηστοι, είναι ιδανικοί για νοσοκομεία, κλινικές, οδοντιατρεία και κτηνιατρεία.

Μπορούν να εκτυπώσουν ιατρικά αρχεία όπως ακτινογραφίες, μαγνητικές τομογραφίες, υπερήχους, κ.ά., σε High Definition ποιότητα, για χρήσεις όπως τήρηση βιβλίου ασθενούς από το γιατρό, ή τήρηση αρχείου εξετάσεων από τον ασθενή, χωρίς όμως να χρησιμοποιούνται για διαγνωστικούς σκοπούς. Κατάλληλοι και για απλή χρήση γραφείου, εξασφαλίζουν ιατρικές και απλές εκτυπώσεις από μια συσκευή, εξοικονομώντας χώρο αλλά και κόστος συντήρησης και αναλωσίμων.

Επιπλέον, το χαρτί ως εκτυπωτικό υλικό, σε σύγκριση με τα υλικά που μέχρι σήμερα χρησιμοποιούνται στις εκτυπώσεις ιατρικού υλικού, είναι περισσότερο φιλικό προς το περιβάλλον, αποθηκεύεται και αρχειοθετείται ευκολότερα, ενώ λόγω της ανθεκτικότητάς του, προστατεύει τις ιατρικές εκτυπώσεις από τον κίνδυνο αλλοίωσης λόγω έκθεσης στον ήλιο, ή στην υγρασία.

Οι εκτυπωτές και τα MFP της ΟΚΙ κατασκευάζονται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και τεχνολογίας. Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας, μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε επέκταση της τυπικής περιόδου εγγύησης στα 3 έτη carry in, με δωρεάν εγγραφή κάθε laser συσκευής στο www.oki3yw.gr

Η CPI είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της ΟΚΙ για την ελληνική αγορά.
Keywords
Τυχαία Θέματα